Camping Moekesgat voor een onvergetelijke vakantie

Camping Moekesgat in Ter Apel is een gezellige familiecamping in het zuidelijke puntje van de gemeente Westerwolde. De camping is het gehele jaar open en beschikt over 70 ruime plaatsen. Heb je zin in een drankje op het terras van het beachhouse? Bootje varen, vissen of zwemmen in de recreatieplas? Of broodjes bakken op het kampvuur bij de vuurplaats? Spelen op de vele speeltoestellen of op de trampoline? Het kan allemaal in een relaxte en ongedwongen sfeer op camping Moekesgat.

Kamperen

Beleef een onvergetelijke vakantie op camping Moekesgat. Kom genieten van een kampeervakantie met je eigen caravan, tent, vouwwagen of camper of huur de safaritent of één van de caravans. De kampeerplaatsen zijn 10 meter breed en de meeste plaatsen hebben zeker meer dan 15 meter ruimte ervoor. Uiteraard beschikken alle kampeerplaats over een elektra-aansluiting van minimaal 6 ampère (1.380W). Alle kampeerplaatsen hebben zicht op het meer.  De camping is het gehele jaar geopend. Winterkamperen wordt steeds populairder, ook bij camping Moekesgat met een verwarmd toiletgebouw.

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie

In de zomervakantie hebben wij met regelmaat activiteiten voor jong en oud. Ook door de campinggasten worden activiteiten georganiseerd van Bingo, pannenkoeken bakken tot viswedstrijden

Spelen in de natuur

Voor de kinderen is er genoeg te doen op camping Moekesgat. Heerlijk spelen op het strand, beachvolleyballen of bootje varen op de grote recreatieplas. En rondom de plas is er genoeg te struinen en te ontdekken.

Animatie in en rondom de beachhouse

De beachhouse wordt gebruikt voor animatie en diverse activiteiten. In de zomervakantie is een aantal keren per week animatie voor de kinderen. Van een spooktocht, een spelletjescircuit over de camping, 88 crazy games, een bingo enz, buiten de zomervakantie wordt het gebouw gebruikt voor klaverjasavonden, sportactiviteiten, bbq-feesten en gezellige avonden. Verder staat er een voetbaltafel en liggen er diverse spellen die gebruikt kunnen worden bij slecht weer. Dan gaat vaak ook de beamer aan en kunnen de kinderen een film kijken. Op de camping kunnen fietsen worden gehuurd.

Leestip:  De essentiële uitrusting voor kamperen met het gezin

Verwarmd openlucht zwembad

Naast de camping ligt een openbaar verwarmd openluchtzwembad met peuterbad, ondiep en diep zwembad. Het zwembad beschikt over verschillende glijbanen en duikplanken en is voorzien van een ligweide en speeltuin. Het zwembad is gratis toegankelijk voor gasten van camping Moekesgat.

Camping Moekesgat

Kortom: zwemmen, wandelen, fietsen, vissen, knutselen, puzzelen, speuren, spelen of gewoon luieren: dat kan allemaal op of rond Camping Moekesgat. Je bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

Website Camping Moekesgat: www.moekesgat.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in