Camping Marina Eemhof een prachtige camping aan het water

Camping Marina Eemhof, een heerlijke camping binnen een terrein met onnoemelijk veel mogelijkheden en faciliteiten. Gevestigd op de grens van provincie Flevoland, Gelderland en Utrecht.

Camping aan het water – Glamping en kamperen direct aan het water, dat is wat ze jou bieden!

Hun camping is te vinden op de grens tussen provincie Utrecht, Gelderland en Flevoland, direct aan de Randmeren. Een kleine camping, maar groots in mogelijkheden en comfort. Alle faciliteiten zijn op loopafstand binnen enkele minuten te bereiken. De camping is geopend van 1 april tot 1 november.

Wat hebben zij aan campingplekken te bieden:
  • Luxe glampingtenten aan het water
  • Ruime caravanplekken aan het water
  • Ruime camperplekken aan het water
  • Tentplekken aan het water
  • Groepsaccommodatietenten aan het water (schoolkamp/sportkamp)
Camping Strandtent

Tijdens jouw verblijf op de camping aan het water kun je gebruik maken van zeer veel faciliteiten. Zo hebben zij bijvoorbeeld een officiele strandtent Eemhof Watersport & Beachclub. Hier kan je genieten van een hapje en drankje met uitzicht over het strand en water. Ook kun je hier terecht voor creatieve workshops, teambuilding uitjes vergaderen en fungeert het als feestlocatie.

Leestip:  Ga je binnenkort kamperen? Dit is handig om mee te nemen!

Camping Strandtent

Glampingtenten inclusief eigen sanitair

In het voorjaar van 2017 hebben zij 4 gloednieuwe glampingtenten geplaatst op hun campingterrein. Je vindt het terras op de zonkant, dus zodra de eerste zonnestralen doorkomen zit je daar perfect beschut en in de zon. Al zittend op de lounchebank kijk je vrij uit over het water. Een heerlijke schouwspel aan recreatievaartuigen.

Website Camping Marina Eemhof: campingmarinaeemhof.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in