Camping Maremma Sans Souci in een prachtig eeuwenoud pijnbomenbos

De Camping Maremma Sans Souci is geboren uit de passie en liefde voor de zee en de omliggende kustlijn van twee vrienden, de camping ligt volledig verborgen in een prachtig eeuwenoud pijnbomenbos en bevindt zich direct aan een privé zandstrand. Het terrein bestrijkt 300,000 vierkante meter en beschikt over 370 omheinde plaatsen, onderling gescheiden door struiken en mediterrane maquis. Verder staan er 39 volledig ingerichte houten huisje voor 4/5 personen ter beschikking voor wekelijks verhuur.

De Camping Maremma Sans Souci

De camping is uitgerust met vijf blokken sanitaire voorzieningen, alle met wastafels en douches met warm water. Verder zijn er wasmachines (muntjes) en is er de mogelijkheid om te strijken. De camping biedt een restaurant met afhaalservice, een pizzeria, een bar, een goed uitgestalde campingwinkel en een kiosk, waar sigaretten, kranten, prepaid GSM opwaarderingskaarten, en dergelijke verkocht worden.

Leestip:  Winnaars ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2024

Andere voorzieningen

Fietsverhuur – Pinautomaat- Betaling met alle credit cards- Wireless internet -. Reservering van excursies en dagtochtjes.

Het strand is deels vrij en deels uitgerust met parasols, ligstoelen en – bedjes. Op het strand zijn douches en er is een afgezette strook strand voor vertrek en aankomst van surfers.

Website Maremmasanssouci

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in