Met 60 jaar ervaring een uniek succesverhaal De pionier

Uitvinder, visionair, ondernemer − Erwin Hymer heeft zijn ondernemingsgroep tot Europees marktleider gemaakt en zo campinggeschiedenis geschreven.

Technische kennis, een pioniersgeest met ondernemingszin, een gezonde portie vastberadenheid en toewijding. Hierin blonk Erwin Hymer als mens uit. De oprichter van de onderneming, overleden in april 2013, begint klein en bouwt een ondernemingsgroep uit, die vandaag de dag tot de leidinggevende producenten van campers en caravans in Europa hoort en wereldwijd actief is.

Nieuw tijdperk

Als jonge ingenieur gaat Erwin Hymer in 1956 in op de uitnodiging van zijn ouders en gaat hij aan de slag in de garage van zijn vader Alfons, in Bad Waldsee (Oberschwaben). Al een jaar later ontwikkelt hij samen met de ontwerper Erich Bachem de eerste caravan − de oer-Troll. Dat is het begin van een nieuw tijdperk! In 1971 zet hij een volgende doorslaggevende stap: de eerste camper van het merk HYMER gaat in première. Dat is een belangrijke mijlpaal in de jarenlange geschiedenis van onze onderneming!

Leestip:  Milieustickers snel, eenvoudig en veilig bestellen

Inventieve geest

Tal van verschillende reeksen, modellen en indelingen werden in de voorbije bijna 60 jaar gebouwd. Vele campers en caravans zetten maatstaven en zijn een baanbreker voor nieuwe trends − vooral op het gebied van techniek, comfort, kwaliteit, design en veiligheid. Voor de oprichter van hun bedrijf, Erwin Hymer, was het daarbij steeds essentieel om bij nieuwe stappen en verdere ontwikkelingen altijd rekening te houden met de wensen van de klant. Dankzij zijn uitzonderlijke inventieve geest en zijn onuitputtelijke creativiteit heeft Erwin Hymer decennialang een stempel gedrukt op de hele sector. Heel zijn filosofie dient velen als voorbeeld voor toekomstige beslissingen binnen de onderneming.

Het concept “mobiel reizen” is vanouds onlosmakelijk met de naam HYMER verbonden. Hun klanten merken de passie en de professionaliteit, waarmee zij de voertuigen ontwikkelen en bouwen. Bij HYMER zijn ze niet alleen trots op hun bijna 60 jarige bedrijfsgeschiedenis, maar ook op hun medewerkers, die elke dag hun energie en ideeën investeren om het origineel op reis te sturen.

Leestip:  Volkswagen Bedrijfswagens presenteert de California CONCEPT

Website Hymer

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in