Camping L’Hirondelle met mega waterpark

0

Gevestigd in België, in de buurt van de Ardennen, op 40 km van Luik, op Camping L’Hirondelle kun je stacaravans, bungalows, chalets en kampeerplaatsen huren. Vanaf het seizoen 2018 zal het hele domein (waterpark, speelplein, barbecue zone, multisport zone) gesloten zijn voor externe gasten.

Waterpark Camping L’Hirondelle

Het waterpark, enkel toegankelijk voor campinggasten, bestaat uit 3 verwarmde buitenzwembaden, 1 verwarmd binnenzwembad, 1 ludisch peuterbad met glijbanen voor de kleintjes en 12 waterglijbanen waaronder 3 te gekke glijbanen: 1 SpaceBowl, 1 Racer, en 1 Turbolance!

Voor deze camping hebben zij het Dutchbox-concept ontwikkeld. De Dutchbox zorgt ervoor dat Nederlandstalige gasten speciale aandacht krijgen tijdens hun vakantie in België. Dit houdt in:

  • Tweetalige informatiebijeenkomst (Frans-Nederlands) met welkomstdrankje en presentatie van uw aanspreekpunt tijdens de vakantie
  • Miniclub met één Nederlandstalige animator
  • Twee keer per week internationale avondactiviteiten
  • Tweetalige ontvangst bij de receptie (Engels of Nederlands)
Leestip:  Camping Le Plô in het land van de Sidobre
Omgeving

Gelegen in een gebied met een rijke culturele en historische erfgoed, bezoek het kasteel van de Comtes de Modave of Le château de Jehay. Ontdek de vele brouwerijen en chocolateries in Maredsous, Leffe of Rochefort! Tussen Namen en Dinant, kunt u genieten van de Tuinen van Annevoie, of de watervallen van Coo. Luik is slechts 40km afstand en biedt mooie rondleidingen door het historisch centrum, wandelingen aan de oevers van de Maas en leuke musea.

Alles weten over Camping L’Hirondelle

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here