Camping Le Valserine een milieuvriendelijke camping

Camping Le Valserine Is gelegen in het hart van de Haut-Jura, bij de ingang van het mooie dorpje Chézery-Forens (hoogte 600-1700m). Gewiegd door de Valserine, de eerste rivier in Frankrijk die het label “Rivière Sauvage” kreeg.

Camping de Valserine heten jullie van harte welkom op hun 2 hectare grond langs de rivier. Ze hebben 60 plaatsen, 7 verhuur mogelijkheden, een zwembad, streekproducten en dieren.

Camping le Valserine

Hier op Camping le Valserine, gelegen in het natuurpark Haut-Jura, houden ze van de nabijheid van de natuur en de rust die deze biedt.

De berg biedt hun een dagelijks spektakel, verschillend naargelang de seizoenen en tijden van de dag. Het uitzicht op de Monts-Jura onthult hun een hele wereld om te verkennen, te voet, met de mountainbike, op de ski … De Valserine, een natuurlijke rivier, is soms kalm en vredig of, omgekeerd, onrustig. Het is ook prettig om langs de camping te wandelen en de tijd te nemen om erover na te denken.

Leestip:  Winterkamperen vereist de allerbeste uitrusting

Als je over de camping wandelt, zul je genieten van de bomen en sparren. De bloemen besluiten overal op de velden hun kleurrijke gezichten te laten zien; daarom maaien ze het gras het liefst in bepaalde gebieden en profiteren ze zoveel mogelijk van deze wilde flora.

Camping le Valserine

Zwemmen

Geniet van het buitenzwembad met uitzicht op de Monts-Jura. Op de camping kun je tijdens jouw zomervakantie genieten van het zwembad.

Ontspan in het buitenzwembad verwarmd tot 25 ° C. Rust uit met een goed boek op een van de ligstoelen bij het zwembad. Het zwembad is in juli en augustus elke dag toegankelijk van 10.00 uur tot 19.00 uur.

Website Camping le Valserine: www.camping-chezery.fr

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in