Camping Laguna is geweldige familiecamping

Zij nodigen je uit om jouw volgende vakantie op een geweldige familiecamping met een gemoedelijke sfeer en verzorgde voorzieningen door te brengen. Ze zijn gelegen in de provincie Girona op het prachtige strand van Empuriabrava en ze hebben een bevoorrechte ecologische omgeving: het natuurpark “Aiguamolls de L’Empordà”. Camping Laguna ligt, kortom, in een authentiek paradijs aan de Costa Brava.

Hun milieubeheersysteem en de erkenning die zij hebben gekregen van de voornaamste Europese campinggidsen zijn een waarborg voor hun interesse om ervoor te zorgen dat jouw vakantie onvergetelijk zal zijn. Ze kijken ernaar uit je binnenkort op hun camping te verwelkomen.

Kamperen

Mooie en verzorgde staanplaatsen met grasbodem in een natuurlijke omgeving zonder al te veel afscheidingen, variërend van 70m2 tot 100m2. De hoeveelheid schaduw wordt gecreëerd door tamarinden of dennen en is per staanplaats verschillend.

Alle staanplaatsen hebben een Europese aansluiting van 5 Amp.
Bij de prijs inbegrepen: 1 caravan of 1 tent of 1 aanhangwagen (+ 1 auto inbegrepen) of 1 camper (zonder extra voertuig inbegrepen) en electriciteit (De personen en andere extra´s zijn niet bij de prijs in begrepen en moeten worden toegevoegd bij de prijs van de staanplaats).

Leestip:  Genieten in hartje Zwartsluis aan het Zwartewater

En het is mogelijk een bepaald nummer standplaats te reserveren (afhankelijk van de beschikbaarheid).

Op Laguna beschikken zij over de laatste technologie op het gebied van wifi, met snelle verbindingen, routers met de nieuwste Amerikaanse technologie en meer dan 25 hotspots die over de hele camping zijn verspreid.

Sanitair en wasserij

Tijdens je vakantie op Laguna, kwaliteit en comfort van de sanitairgebouwen maken het verschil. In de vijf grote sanitairgebouwen voel je je op je gemak, zoals thuis. Netheid, schoon, moderniteit en comfort zijn prioriteiten voor hun.

Zij geven veel om het ecologische aspect (Camping Laguna Go Green). Dat is de reden waarom zij hebben gekozen voor zonnepanelen, een geavanceerd waterrecycling systeem en energiebesparende lampen om de impact op het milieu zo minimaal mogelijk te maken, zonder de efficiëntie te benadelen.

Leestip:  De Waard Tenten opent het kampeerseizoen

Al het sanitair beschikt over individuele kleedhokjes en badjes speciaal voor baby´s, punten waar je de tank van de caravan kan vullen en reinigen en douches speciaal voor honden.

Hun sanitairgebouwen zijn toegankelijk voor gehandicapten, met een helling en speciale kleedhokjes met aparte douche en wastafel.

Er is in elk sanitairgebouw de gelegenheid om kleren met de hand te wassen, maar als je natuurlijk niet te veel wil werken tijdens je vakantie dan hebben ze ook wasmachines en drogers om het te vergemakkelijken!

Een bevoorrechte bestemming

Een bevoorrechte bestemming

Zij zijn direkt gelegen in het natuurpark “Aiguamolls de l’ Empordà”, en om deze reden zijn zij de perfecte bestemming voor wie op zoek is voor een vakantie omringd door natuur of het vermijden van de dagelijkse stress. Zij garanderen dat alleen de vogels je zullen wakker in de ochtend.

Leestip:  Voel je welkom op Camping Botniahiem

Website Camping Laguna: www.campinglaguna.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in