Camping It Wiid in het hart van Friesland

Camping It Wiid in Friesland bied je alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. Hun terrein is 28 hectare groot en ligt te midden van Nationaal Park De Alde Feanen. Je kan hier kamperen met jou eigen tent, caravan of camper. Een andere mogelijkheid is dat je een vakantiehuis huurt op hun vakantiepark It Wiid. Deze camping in Friesland beschikt over 370 ruim opgezette kampeerplaatsen, waaronder een groot aantal direct aan het water.  Er zijn diverse voorzieningen waaronder een verwarmd openlucht zwembad, een speeltuin en een voetbalveld. Om Friesland vanaf het water te verkennen kan je bij hun een boot huren. Zij verhuren sloepen, valken, motorboten, optimisten en kano’s.

Vakantiehuizen

Heb je behoefte aan meer luxe en comfort? Wat dacht je van een vakantiehuis aan het water? Op de camping zelf vind je de ruime 6-persoons en 8-persoons vakantiehuizen. Deze inrichting is overal hetzelfde. De huizen zijn gesitueerd rondom een haven. Enkele woningen hebben een prachtige ligging direct aan de Fokkesloot. Op Buitenplaats It Wiid, naast de camping beschikt over 4-persoons, 6-persoons en 8 persoons luxe vakantiehuizen. Nagenoeg alle woningen liggen direct aan het water en hebben een eigen aanlegsteiger.

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie
Camping It Wiid

ligt middenin het Nationaal Park De Alde Feanen. Het is met haar 28 hectare één van de grootste campings in Friesland. Het bied je alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie.

Op ons 28 hectare grote terrein kan je met jou eigen tent, caravan of camper opzetten. Op één van de 370 ruime kampeerplaatsen op hun camping in Friesland. Sta je graag op een beschut plekje of gaat jou voorkeur uit naar een plaats direct aan het water? Iedere plek is uniek, de keuze is aan jou.

Faciliteiten

Camping It Wiid heeft alles in huis voor een heerlijke vakantie.

Receptie

Op de receptie vind je alle informatie voor een gezellige dag uit. Er liggen diverse folders en er is een bord met posters van activiteiten in de omgeving. Er worden fiets- wandel- en vaarkaarten verkocht en je kan er wifi-kraskaarten kopen voor de KPN hotspots.

Leestip:  De mooiste onontdekte plekjes in Europa om te kamperen

Kijk hier voor meer informatie over Camping It Wiid

 

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in