Camping Holsteenbron in het mooie Zonhoven

Kiest voor camping Holsteenbron gelegen in het mooie Zonhoven aan de rand van het natuurgebied “De Teut”. Een uniek wandelgebied met landduinen, bos, heide en vennen. Hun terrein is gelegen in een prachtig groen kader met visvijver waar hun gasten vrij kunnen hengelen.

Hun gezellige camping met cafetaria en terras ligt pal op het fietsroutenetwerk tussen knooppunt 79 en 305.

Comfortabele toeristische kampeerplaatsen

Camping Holsteenbron beschikt over comfortabele toeristische kampeerplaatsen, recent vernieuwd sanitair en een gezellige cafetaria. Wie houdt van rust, wandelen en kleinschaligheid vindt hier zijn gading.

Heb je geen eigen kampeermiddel en wil je overnachten na een dag fietsen of wandelen? Dan kan je terecht in een van hun splinternieuwe safari- of trekkerstenten.

Glamping in een luxe safaritent

Glamping is een vorm van kamperen maar dan met de luxe van thuis. Alle luxe safaritenten zijn sfeervol ingericht en beschikken over een eigen keuken, sanitair en comfortabele bedden. Zoek je na een dag fietsen of wandelen een handige slaapplaats? Neem dan zeker een kijkje in hun trekkerstent. Al deze tenten staan al klaar op een vlonder. Je vakantie kan dus onmiddellijk na aankomst beginnen.

Leestip:  Vijftig jaar Eurocamp in Nederland
Huisdieren

Voor een huisdier komt er €1,5 per nacht bij. Zij zien heel graag de hondjes op de camping maar vragen aan de baasjes om hun camping niet als hondentoilet te gebruiken.
Wanneer je hondje zijn/haar behoefte doet gelieve dit dan ook op te ruimen op heel hun terrein.

Zij hebben “Free”Wifi” op de hele camping.

Website camping Holsteenbron: campingholsteenbron.be

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in