Camping Het Veldhoentje een plek om jezelf te zijn

Camping Het Veldhoentje is een kleine gezellige camping speciaal voor de 50-plus leeftijdsgroep. Als je even uit de dagelijkse drukte weg wil of even niet het bruisende leven van een grote gezinscamping om je heen dan moet je toch eens deze camping bekijken.

Er wordt op camping Het Veldhoentje gestreefd naar een sfeer van weldadige landelijke rust. De camping is aangesloten bij de SVR.

Een plek om jezelf te kunnen zijn

Gasten op de camping kunnen genieten van de rust en de vrijheid om zich heen. Heerlijke fietstochten maken of een korte wandeling in de omgeving. Gewoon een mooi boek lezen of naar een van de markten in de omgeving. Men kan er samen activiteiten ondernemen of gewoon lekker je eigen gang gaan en zelf je tijd invullen.

Leestip:  Camping Oeltjen bij het het Zwischenahner Meer
Omgeving Camping Het Veldhoentje

In de directe omgeving liggen de steden Apeldoorn met Paleis Het Loo, de mooie hanzestaden Deventer en Zutphen. Naast de prachtige bossen van de Veluwe is er het fraaie afwisselende rivierenlandschap van de IJssel.

Faciliteiten

De camping is voorzien van een vrijstaand sanitairgebouw met prima en uiteraard schone sanitaire voorzieningen.

Lokale attracties

In de omgeving zijn er vele uitstapjes te maken naar musea, steden, knooppunt fietstochten, wandelingen langs klompenpaden en nog vele bezienswaardigheden.

Zoekt u een heerlijk plekje voor een rustige vakantie of een heerlijk weekendje weg? kijk dan eens op Camping Het Veldhoentje

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in