Camping Het Drouwenerzand kleinschalig en gezellig

Ben je op zoek naar een camping in Drenthe met ruimte kampeerplaatsen en privé sanitair? Dan zit je bij camping Drouwenerzand, gelegen op de prachtige Hondsrug en het unieke Unesco Geopark de Hondsrug, goed!

De familiecamping, ANWB-erkend, is kleinschalig en gezellig ingericht. Alle kampeerplaatsen zijn gescheiden middels struiken, hebben privé sanitairen 16 Ampère stroom. Het fijne van privé sanitair is natuurlijk ook dat je niet in de rij hoeft te staan voor het toilet of de douche en jouw kinderen kunnen hier zelfstandig gebruik van maken. Je hoeft niet ‘steeds’ mee naar het toiletgebouw.

Camping Het Douwenerzand

Ga je kamperen bij Drouwenerzand dan is vanaf 3 overnachtingen de entree tot het Attractiepark inbegrepen, ideaal voor gezinnen met kinderen! Je hoeft namelijk niet steeds de portemonnee te pakken, het attractiepark heeft een unieke all-in formule! Op de camping is ook een prachtige nieuwe (2018) speeltuin binnen handbereik.

Leestip:  Landgoed Meistershof in Drenthe genieten voor jong en oud

De prachtige en gevarieerde omgeving van de Camping van Drouwenerzand zorgt ervoor dat kinderen een verblijf niet snel zullen vergeten. Prachtige heidevelden met schaapskudde, enorme bossen, hunebedden, prachtige zwemvijver te midden van een groot bos én een all-in Attractiepark!

Huisdieren

Er is maximaal 1 hond per plaats toegestaan, mits aangelijnd er er geen overlast ontstaat voor andere gasten. Het gebruik van een hondenschep is verplicht. Katten zijn niet toegestaan.

Wifi

Op de camping is wifi aanwezig.

Vakantie naar camping Drouwenerzand in Drenthe is gegarandeerd een super beleving voor de kinderen!

Website Camping Het Drouwenerzand: www.drouwenerzand.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in