Camping Groene Hart: overnachten op de boerderij

Overnachten bij de boerderij op de camping, in een appartement of een hooiberghut. Bij hun kan je overnachten in 1 van de 3 hooiberghutten, 8 luxe appartementen en kamperen op de boerencamping. Genieten van natuurschoon in een waterrijk gebied.

Aan de rand van het Groene Hart en dichtbij Amsterdam. Met ruim uitzicht op de polder. Een ideale plek om er eens lekker tussenuit te gaan.

Groene Hart Camping

De camping is geopend vanaf goede vrijdag t/m 15 oktober. Zij hebben ongeveer 30 staanplaatsen beschikbaar.

De camping is voorzien van ruime staanplaatsen (10 meter breed) langs het water. Vanaf de staanplaatsen heb je weids uitzicht op de polder.

Naast de camping hebben ze nog een recreatie terrein, de Kandelaar, waar het mogelijk is om zonder stroom te overnachten met je camper of tent. Je kan gebruik maken van alle faciliteiten van de camping. Mocht je op dit rustig gelegen terrein willen overnachten dan kan je dat bij de reservering aangeven.

In het aan de camping gelegen water kan je zo jouw hengel uitgooien, mocht je echter gaan voor een grotere uitdaging dan kan je voor de camping vissen in de Kromme Mijdrecht. Hier kan je verschillende vissoorten vinden van witvis tot roofvis, je kan vanaf de drijvende steiger of verschillende aanmeerplateaus vissen. Zo heb je altijd genoeg ruimte.
Met mooi weer is het natuurlijk ook altijd lekker om een frisse duik te nemen.

Leestip:  Camping Otterlo & De Veluwe Natuurlijk genieten

De camping ligt aan de grens van Zuid- en Noord-Holland, vlakbij de Vinkeveense plassen / Nieuwkoopse plassen / Natuurgebied de Groene Jonker, Amsterdam (20 km) en Utrecht (30 km).  Zo kan je dan ook vanaf de camping verschillende fietstochten beginnen.

Op de camping bevinden zich op 2 plaatsen luxe sanitair.

Wil je alles weten over Groene Hart Camping, kijk dan hier.

 4.3/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in