Camping Family aan de Moezel

Camping Family aan de Moezel is een heerlijke plek om optimaal van het vakantiegevoel te genieten! Een familiecamping die zeer geschikt is voor het hele gezin, met een uitgebreid recreatieprogramma, zwemmogelijkheden, keurig verzorgd sanitair en een Nederlandse leiding.

Het Moezeldal geldt als een van de meest romantische streken van Europa, waar natuur, wijn, geschiedenis en cultuur centraal staan. Een gebied waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen, de vele kastelen en burchten kunt bezoeken en kennis kunt maken met de befaamde wijnen die uit deze streek afkomstig zijn.
Dit alles maakt een bezoek aan het prachtige Moezeldal meer dan waard!

De ligging

Wanneer je op zoek bent naar een kindvriendelijke, goedverzorgde en gezellige camping in een prachtige omgeving, dan ben je bij Family Camping aan de Moezel absoluut aan het juiste adres.
Deze mooie en kleinschalige Moezelcamping ligt bij het wijndorpje Mesenich, in het Zuidwesten van Duitsland en op ongeveer 14 kilometer afstand van Cochem.
De camping is rustig gelegen op slechts een paar uur rijden van Nederland.

Leestip:  De nationale kampeerdag: vier én ervaar het kampeergeluk
Het kampeerterrein Camping Family

Het campingterrein beschikt over 98 mooie en ruime plaatsen voor kampeerders met caravan, vouwwagen of tent en 27 ingerichte tenten op aparte velden. Alle plaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting en veel kampeerplaatsen hebben een watertappunt bij de plaats. Family Camping aan de Moezel is daarnaast een van de weinige campings in de regio zonder vaste staanplaatsen. Hierdoor is het dus mogelijk om een plaats aan de Moezel te reserveren.

Alle kampeerplaatsen zijn vlak en omgeven door wijnstruiken, bomen of heggen.
Ingerichte tenten. Voor mensen zonder eigen kampeermiddel bestaat tevens de mogelijkheid om een door Family Camping ingerichte tent te huren. Dit biedt je extra gemak en comfort, doordat je hiervoor zelf geen spullen mee hoeft te nemen en bij aankomst direct van de tent gebruik kunt maken. Bovendien is het ook mogelijk een vakantiewoning te huren.

Voorzieningen

De sanitaire voorzieningen op de camping zijn uitstekend en bovendien keurig verzorgd.
Het sanitairgebouw bevindt zich op de begane grond en is in het voor- en naseizoen verwarmd. Family Camping heeft een zwembad en een apart peuterbad. Voor zowel kinderen als volwassenen wordt een leuk recreatieprogramma georganiseerd, zodat het hele gezin zich nooit hoeft te vervelen! De camping is ACSI gekeurd en heeft een ANWB en ADAC erkenning.

Leestip:  De essentiële uitrusting voor kamperen met het gezin
De rivier de Moezel

De Moezel, met 545 kilometer de langste zijrivier van de Rijn, baant zich een weg van het stadje Bussang in de Vogezen tot aan haar monding in de Rijn bij de “Deutsche Eck” in Koblenz. Daarbij doet de rivier de landen Luxemburg en Frankrijk, alsmede de Duitse deelstaten Saarland en Rheinland-Pfalz aan.

Een vakantie aan de Moezel heeft veel weg van een reis door de geschiedenis.
Het is moeilijk om een tweede landstreek te vinden die zo rijk is aan burchten, kloosters en kerken. Een bezoek aan gezellige wijndorpen en talrijke mogelijkheden tot een actieve vormgeving van je vrije tijd maken een vakantie aan de Moezel tot een onvergetelijke belevenis. Haar naam heeft de rivier te danken aan de Romeinen, die de rivier “Mosella” noemden.

Lees hier meer over Camping Family

Leestip:  HomeCamper en Campspace gaan samen
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in