Camping El Pinar in Costa Brava

El Pinar is een rustige familie camping in Costa Brava met zeezicht. Op de camping zijn alle diensten die je nodig hebt om te genieten van een strandvakantie met alle comfortabele voorzieningen en zonder een auto nodig te hebben. Ze beschikken over een restaurant, een supermarkt, wasserette, Wi-Fi en tal andere diensten.

Zij beschikken over 300 meter strand direct aan de camping, zonder straten of wegen die je over hoeft te steken zodat je kan genieten met een enkele stap. Dankzij hun animatieteam kan je genieten van een heerlijke vakantie in een levendige en leuke sfeer. Het is ook een uitstekende locatie voor uitstapjes naar Barcelona, Costa Brava, Natuurpark Montseny en Girona.

Kampeerplaatsen

De kampeerplaatsen zijn voor maximaal 6 personen, een voertuig en een module of kamperen (caravan, tent) of een camper en een tent.

Leestip:  Recordaantal Nederlanders wil op vakantie naar Denemarken

In sommige gebieden van de camping zijn honden toegestaan (geen gevaarlijk ras en niet meer dan 2 honden per perceel). Als je meer ruimte wilt?, de camping biedt je de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren op het terrein.

WIFI bereik over de hele camping (in Juli en in Augustus hebben zij hun capaciteit verdubbeld met Internet toegang om tot een betere service te komen)

Zwembad

Geniet van het fantastische zwembad voor volwassenen en kinderen. Camping el Pinar is een camping met zwembad en direct toegang tot het strand, zodat je zelf kan kiezen waar je jouw rust wilt nemen. In hun zwembad kan je genieten van diverse activiteiten dankzij het fantastische animatieteam!

Lekker eten

Het grote terras heeft een restaurant dienst. Het is een geweldige plek voor het diner of lunch met het hele gezin. Zij hebben ook een kindermenu. Zij hebben ook een afhaalservice met gebraden kip en paella.

Leestip:  Beleef de natuur als nooit tevoren: Natuurkamperen in Nederland

Het terras is ook een zeer leuke plek om te ontspannen na het strand met een biertje, terwijl je de tour van Frankrijk volgt met je vrienden, rustig en ontspannen.

‘S Avonds kan je genieten van hun festivals en shows in een levendige sfeer met familie tijdens het testen van hun Sangria of Mojito.

Alles weten over de Camping El Pinar

 3/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in