Camping Eau zone een rustige camping in de Belgische Ardennen

0

Zoek je een rustige camping in de Belgische Ardennen? Camping Eau zone, gelegen aan de oever van de rivier ‘ l’Ourthe’, verwelkomt je graag! De plaatsen voor tenten, campingcar of trekcaravans zijn omringd door de natuur en baden in stilte en rust.

Het is maar 400m lopen naar het centrum van Hotton, een typisch Ardens dorpje dat heel toegankelijk en toeristisch is. Je kunt er verschillende restaurantjes of cafés met gezellige terrassen vinden. Daarnaast zijn er supermarkten en winkels.

Zoek je een camping met verhuuraccommodaties dan sturen zij je graag door naar ‘Le Val de l’Aisne’ in Erezée, op 10 km van Hotton.

Overal op de camping is er ook gratis internet.

Het sanitair

Alle 84 plaatsen zijn voorzien van elektriciteit, watertappunt en afvoer. Je kunt gebruik maken van de 3 sanitaire chalets.  Deze zijn uitgerust met totaal 6 badkamers voorzien van  toiletten, douches en wastafels.

De omgeving

Hotton bezit een imposante schat aan toeristische en culturele gebouwen en actieviteiten: z’n grotten, aquarium Riveo met zijn vissen uit de natuurlijke habitat van de Ourthe.

Leestip:  Camping Denntal in het hart van de Eifel

De oevers van de Ourthe die zich bij de eerste zonnestralen ontpoppen tot groene stranden.

In Hotton vertrekken eveneens verscheidene routes die je te voet, met de fiets, kayak of te paard kunt afleggen.

Website Camping Eau zone: campingeauzone.be

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in