Camping Delle Rose in de groene Nervia Vallei

In de groene Nervia Vallei, op ruim 100 meter boven de zeespiegel in de uitlopers van de Mediterrane Alpen, biedt Camping Delle Rose verschillende soorten kampeerplekken die aansluitend bij het natuurlijke landschap.

De plekken zijn gelegen op terrassen, met meer of minder schaduwrijk of met een fenomenaal uitzicht op de bergen en allen voorzien van stroomaansluiting.

De kleine door familie gerunde camping is helemaal in het groen gelegen, tussen mimosas, eucaliptussen en dennebomen.

Wat is er te doen

Zwembaden voor jong en oud, een kleine speeltuin, tafeltennis tafel, warme douches, bar met kleine kaart, terras en WIFI zone. Pizzeria met hout gestookte pizza oven: in het hoogseizoen dagelijks geopend en in het voor en naseizoen afgewisseld met een dagmenu van het restaurant. De mogelijkheid tot het huren van mobile homes en appartementen maakt het aanbod compleet.

Leestip:  Camping Le Caussanel aan de oevers van het meer van Pareloup
Ligging

De door familie gerunde camping ligt helemaal in het groen, tussen mimosa’s, eucalyptussen, kastanje en dennenbomen. Hier, vlak bij het middeleeuwse dorpje Isolabona, komen zeelucht en berglucht samen. Slechts 5 kilometer van Dolceacqua, bekend als een van de mooiste burchtdorpen van Italië, 6 kilometer van Pigna en 12 kilometer van de Middellandse zee. San Remo ligt op 20 kilometer afstand, Monaco – Monte Carlo op 32 kilometer.

Bergen en zee, natuur en cultuur en een rijk programma van evenementen en dorpsfeesten. In het hoogseizoen bruist het op de camping met een animatieprogramma voor jong en oud. Rustzoekers komen in het voor en naseizoen aan hun trekken. Kortom: voor ieder wat wils.

Website Camping Delle Rose: www.campingdellerose.eu

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in