Camping De Zandhorst in een prachtig gebied in Friesland

Camping De Zandhorst, gelegen in het Friese dorpje Wâlterswâld (Wouterswoude) 6 km van de elfstedendstad Dokkum. Een camping die ook beschikt over privé sanitair.

Camping De Zandhorst is gevestigd in een prachtig gebied in Friesland waar je in alle rust en ruimte van de mooie natuur kunt genieten. De omgeving biedt je verrassende fiets- en wandelmogelijkheden. Fietsknooppunt nr 85 ligt 200 meter vanaf de camping. Ook in combinatie met Het verhaal van Nederland, het Pieterpad of Elfstedenpad kun je prachtige routes maken.

Vlakbij de camping is vis en vaarwater genaamd de zwemmer/petsloot, ook kun je hier heerlijk langsfietsen. Met oude steden als Dokkum, Leeuwarden (en Drachten) in de buurt kan men cultuur snuiven maar behoort een paar uurtjes winkelen ook tot de mogelijkheden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je o.a. terecht bij diverse supermarkten in de naburige dorpen Damwâld (Damwoude) en De Westereen (Zwaagwesteinde), deze liggen op circa 3 km afstand van de camping. Een dagje naar één van de waddeneilanden is vanaf de camping ook prima te doen.

Leestip:  Dit jaar het grootste aantal Buurtcampings tot nu toe!
De camping

Er zijn circa 30 staanplaatsen met elk een eigen stroomvoorziening (10 amp.) en bijna alle plaatsen hebben een eigen watertappunt. Op het terrein zijn zeer nette sanitaire voorzieningen aanwezig. Er zijn twee toiletgebouwen. Het witte toiletgebouw is voorzien van 4 privé sanitair units. Elke unit is voorzien van een toilet, douche en wastafel. Aan de zijkanten zijn 2 afwasplaatsen. Iets verder bevindt zich de stortplaats voor het chemisch toilet. Het groene algemene toiletgebouw heeft 3 toiletten, 2 douches en 2 was cabines. Elk met een eigen buiteningang.
Verder is er hier ook één unit met privé sanitair/een complete sanitaire voorziening voor mindervaliden. Aan de achterkant zijn 2 overdekte afwasplaatsen en daar is ook hun ‘witwasruimte’ met een wasmachine, droger en centrifuge.

Reserveren voor kamperen met privé sanitair is noodzakelijk. Ze vragen de helft aanbetaling wat tevens geldt als annuleringskosten. Als je zonder privé sanitair wilt komen kamperen hebben ze vaak wel een plaats beschikbaar en kun je gerust op de bonnefooi langskomen. Aankomst gelieve na 13.30, vertrek voor 10.30. Andere tijden in overleg.

Leestip:  Nederland favoriet vakantieland onder Nederlanders

Ze hebben 1 chalet en een aantal stacaravans in de verhuur, prijzen kun je vinden bij tarieven op de website. Tevens bieden zij je ook de mogelijkheid tot het boeken van een seizoensplaats voor jouw toercaravan/camper.

  • De  gehele camping is voorzien van gratis WIFI voor hun gasten.

Tot ziens in Fryslân (Friesland) op Camping De Zandhorst, De Sânharst 6, Wâlterswâld (Wouterswoude), het gehele jaar geopend voor jaarplaatsen en accommodatie verhuur, hun kampeer seizoen loopt van 1 April tot 1 November.

Website Camping De Zandhorst: www.campingdezandhorst.nl

 5/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in