Camping De Witte Wieven volop vakantieplezier voor iedereen

De Witte Wieven is het vakantie-adres waar je geniet van de rust en de natuur die de Veluwe biedt. Ook kunnen hier de kinderen volop vakantieplezier maken met leeftijdsgenoten in het bos, tijdens recreatie-activiteiten, in het zwembad of op de airtrampoline in de speeltuin. Op de Witte Wieven is een manege dus is het mogelijk om jouw paard of pony mee te nemen. Jouw hond is welkom op het park! Voor korter of langer verblijf is de Witte Wieven bij uitstek het vakantie-adres voor jong en oud.

Kamperen op camping De Witte Wieven

Vanaf 1 april tot eind oktober kunnen er zo’n 70 toercaravans, campers, vouwwagens en tenten op hun terrein staan. Zij bieden ruime plaatsen op het gras. Variërend van één overnachting tot een seizoenplaats, je kunt bij hun alle kanten op.

Leestip:  Recreatiepark de Wielerbaan uniek gelegen vakantiepark
Campingplaats

Naast het verhuren van een aantal bungalows en trekkershutten is het ook mogelijk om met jouw toercaravan, tent of camper te overnachten op de Witte Wieven. Zij bieden plaats voor kampeerders die gebruik willen maken van een seizoenplaats of bijvoorbeeld een arrangement in het voor- of najaar. Ook is het mogelijk om voor één of meerdere nachten op de camping te verblijven. Je bent niet gebonden aan een vaste aankomstdag of een vaste verblijfsperiode.

Camping plek de witte wieven

De meeste van de 70 kampeerplaatsen zijn zonnig en je staat op het gras.

Sanitair

Op de camping zijn een tweetal sanitairgebouwen. Het grootste sanitairgebouw is verwarmd en ook voorzien van een babyroom!

De kinderen een leuk plekje geven

De kampeerplaatsen 48 t/m 61 liggen aan een veldje ingericht met speeltoestellen speciaal voor kinderen tot 4 jaar. Je kunt daarmee jouw kinderen tijdens het spelen in de gaten houden!

Leestip:  ANWB maakt Top Campings 2024 bekend

Voor de campers is een camperstortplaats aanwezig.

Website camping De Witte Wieven: www.wittewieven.nl

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in