Camping de Rozehoeve op de Veluwe

Camping de Rozehoeve is een mooie minicamping op de Veluwe. Bij minicamping de Rozehoeve kan je heerlijk rustig kamperen in het groen. De camping is geopend van 15 Maart tot 31 Oktober. De camping ligt heel centraal, ingeklemd tussen bos.

Kom heerlijk tot rust en geniet van de natuur en ruimte. Wandel het bos in wat direct aan de camping grenst. Hoor de vogels fluiten en snuif de natuur op …

Camping de Rozehoeve

De camping beschikt over twee velden voor staanplaatsen. De plekken zijn ruim opgezet met uitzicht over het bos. Tussen elke twee plaatsen staat een aansluitzuil, voorzien van stroom (10 A), water en rioolafvoer. Op de camping is een leuke speeltuin. Hier kunnen de kids lekker samen spelen en dollen. Bij de speeltuin zit ook een dierenweide. Hier lopen hun shetlanders Moppie en Pipo.

Leestip:  Camping Zoomland in het altijd gezellige Brabantse land

Camping De Rozehoeve ligt in een hele mooie omgeving. Fietsers en wandelaars kunnen hier hun hart ophalen. Bij aankomst op de camping kan je een mapje krijgen met daarin mooie routes.

Zwemmen

Voor zwemliefhebbers is er op loopafstand van de camping een mooi buitenzwembad met verschillende baden en glijbanen. De omliggende dorpen Nunspeet en Wezep hebben mooie overdekte zwembaden.

Boodschappen

Ook voor dagelijkse boodschappen hoeft je niet ver weg. Met een kleine 2 kilometer ben je in ’t Harde. Hier vindt je twee supermarkten. Ook is er een drogist, een slager, een bakker, een slijterij en enkele andere leuke winkeltjes. ’t Harde heeft ook een cafetaria en een goed restaurant genaamd Amuse.

Toeristische mogelijkheden

Er zijn veel toeristische mogelijkheden in de buurt. Op 5 kilometer afstand vindt je het mooie stadje Elburg. Elburg heeft een mooi oud centrum en een prachtige haven. Ook plaatsen als Harderwijk, Zwolle, Kampen en Apeldoorn zijn niet ver weg.

Leestip:  Genieten in hartje Zwartsluis aan het Zwartewater

Wil je meer weten over Camping de Rozehoeve

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in