Camping De Lage Werf voor rust, ruimte en gezelligheid

Kamperen bij camping De Lage Werf is genieten van de rust en ruimte. Als je er even helemaal uit wil en wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur, dan ben je hier op het juiste adres.

Je kunt kamperen op hun camping voor een kortere of langere tijd op een van de beschikbare veldjes. De lommerrijke camping is gelegen naast de eeuwenoude boerderij De Lage Werf.

Voor hun kampeergasten hebben ze verschillende kampeer velden. Deze kampeervelden zijn ruim, schoon en met veel groen. Daarnaast hebben zij kampeerplekken die schaduwrijk zijn of juist in de zon staan. Elke plaats beschikt over een eigen water-, stroom- en afvoerpunt. Voor de campers hebben ze vier plaatsen met verharding: grastegels.

Enkele kenmerken van hun kampeerplaatsen zijn:
  • Ruime plaatsen
  • Water, afvoer en elektriciteit (10 ampère) is voorzien bij elke kampeerplaats.
  • Gelieve alleen luchtdoorlatend tentdoek gebruiken.
  • WIFI beschikbaar tegen een kleine vergoeding.
  • Modern, schoon en verwarmd toiletgebouw op korte afstand.(douchen €0.50 per 5 min)
  • Je kunt bij hun kamperen voor een of meerdere nachten, maar ook voor een heel seizoen.
Leestip:  Landgoed Meistershof in Drenthe genieten voor jong en oud
Even over de camping

Jong en oud voelt zich thuis op deze rustige, gezellige kleinschalige camping op het mooie eiland Goeree Overflakkee. Camping De Lage Werf is een lusthof met veel groen en ruime plaatsen. Je staat op een van de veldjes op de lommerrijke camping, gelegen naast de eeuwenoude boerderij “De Laege Wurft” , die vermoedelijk rond 1630-1640 is gebouwd als jachthuis.

Camping De Lage werf ligt tussen de open velden, maar omringd door bomen. Rust, Ruimte en Gezelligheid is hun motto. Gezellig een praatje maken en genoeg ruimte om te ontspannen en te genieten. Camping de Lage werf ligt aan verschillende fietsroutes, nabij het Haringvliet en het Grevelingenmeer waar je verschillende watersportmogelijkheden hebt. De camping is een uitstekende basis voor een fijn verblijf op het mooie eiland Goeree Overflakkee.

Leestip:  RTL 4 komt vanaf februari met nieuwe afleveringen CAMPINGtijd

Zij bieden op hun rustige en gezellige camping met totaal 70 ruime, goed onderhouden plaatsen met verschillende mogelijkheden aan.

Website Camping De Lage Werf: campingdelagewerf.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in