Camping de Kikker blootgewoon

Kom naturistisch kamperen op camping de Kikker en ervaar de gastvrijheid. De kampeerplaatsen zijn ruim en het sanitair is schoon en comfortabel. De prachtige natuur van de Veluwezoom en IJsselvallei biedt vele mogelijkheden voor wandelen en fietsen. De historische plaatsen als Zutphen, Deventer en Bronckhorst liggen dichtbij en zijn een bezoek meer dan waard. En er is in de omgeving veel te beleven in musea, pretparken en bij evenementen. Op Camping de Kikker geniet je blootgewoon van iedere vakantie.

Mooi terrein

De ruime kampeerplaatsen zijn verdeeld over drie velden met elk een eigen karakter. Het midden is het oorspronkelijke veld en bestaat al vanaf 1992. In 2009 zijn het linker veld en nieuw sanitairgebouw gerealiseerd. In 2013 is de laatste uitbreiding gedaan met rechts het Bloemenveld. Op alle 70 plaatsen is WIFI gratis beschikbaar.

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie
Modern sanitair met ruime voorzieningen

Op de camping beschik je over modern sanitair met ruime voorzieningen. Naast de gewone dames- en herentoiletten is er ook een ruim invalidentoilet ingericht. En er is een kindertoilet met beschilderde deur. En voor de ouderen zijn seniorentoiletten beschikbaar met hoge zit.

Prachtige omgeving

Naturistencamping De kikker ligt midden tussen de Veluwe en de uiterwaarden van de IJssel ligt. De Loenermark met zijn prachtige natuur en even wat verderop het Nationale Park de Hoge Veluwe en Posbank zijn op fietsafstand bereikbaar. In de directe omgeving beginnen vele wandel- en fietsroutes. Alle mogelijkheden voor een heerlijk weekendje weg of langer verblijf.

Veel gezelligheid

Ben je voor het eerst op de camping en ken je nog niemand? Kom dan naar de kennismakingsborrel op iedere vrijdagmiddag van 16:00 – 17:30 uur. In een ontspannen sfeer ontmoet je andere gasten en word je snel opgenomen in het gezelschap. Voel je vrij en pak je eigen drankjes, je rekent na afloop af. Heb je zin in gezelligheid? Kom dan naar de serre vlakbij het zwembad.

Leestip:  Het ideale dekbed kopen voor de kampeervakantie: hier moet je op letten! 

Wil je alles weten over Naturistencamping De kikker

 4.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in