Camping De Hofwei onder de rook van Zoutelande

Minicamping De Hofwei ligt onder de rook van Zoutelande in het prachtige Walcheren. De vergezichten en het strand kunnen je een weldadige vakantie bezorgen. Geniet van de vele fietsroutes en de pittoreske dorpjes. Of bezoek de steden Middelburg en Vlissingen met uitgebreide winkelpromenades op korte afstand van de minicamping. In de zomer zijn er nachtmarkten en tal van activiteiten. In deze regio hoef je zich niet te vervelen!

 

Ruime plaatsen

De minicamping heeft ruime plaatsen en er wordt volop rekening gehouden met kinderen. Door het overzichtelijke terrein kan je bijvoorbeeld vanuit bijna elke plek zicht houden op uw spelende kinderen.

Modern sanitair

De moderne verwarmde sanitairgebouw bestaat uit 4 douches (zonder munten) waarvan 2 douches zijn aangepast voor kleine kinderen. Verder zijn er 4 toiletten en 1 urinoir. Buiten onder het afdak zijn 3 aanrechten met warm/koud water.

Leestip:  22 juni 2024 is de nationale kampeerdag
Multifunctionele recreatieruimte

De recreatieruimte biedt je kinderen overdekte speelruimte met o.a. een tafeltennistafel, tijdschriften/folders. Ook kan je gratis gebruik maken van de koelkasten en vriezers. Tenslotte kan je ook jouw fietsen kwijt in deze ruimte.

Zoutelande, strand & winkelen

Zoutelande is een prachtige plek op nog geen 5 minuten rijden van de Hofwei. Deze sfeervolle badplaats heeft leuke kleine winkeltjes en gezellige terrasjes.

Het uitzicht op de dijk met aan de ene kant de badplaats en aan de andere kant het mooiste strand van Nederland is fascinerend. Op warme avonden is het er heerlijk om te wandelen, maar ook op dagen met veel wind is het een geweldige plek om te vliegeren. Niet vergeten om bij een van de strandtenten een warme chocolademelk met slagroom te drinken.

Leestip:  Kampeerboerderij De Spochthoorn in Nijkerk

Zo dicht bij de zee krijg je natuurlijk ook trek in een visje. De plaatselijke viswinkel maakt het mogelijk om zelfs op het strand uw portie kibbeling met patat te nuttigen.

Maar ook de mensen die liever kiezen voor een echte Italiaanse pizza komen aan hun trekken.

Wil je alles weten over Minicamping De Hofwei?, kijk dan hier.

 4/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in