Camping De Couter even heerlijk uitwaaien

Strandvakantie bij de Couter – Kom heerlijk uitwaaien, haaientanden zoeken of gewoon even relaxen. In je eigen camper, caravan of tent, genieten op het Zeeuwse land.

Het kampeerterrein van hun mini-camping is verrassend ruim. De drie grasvelden zijn allemaal door bomen en struiken omgeven, maar tegelijk ervaar je bij hun ook de open ruimte én de befaamde Zeeuwse wolkenluchten.

Op de 17 basis-kampeerplekken én op de 8 comfortplekken met watertappunt heb je volop plek voor de caravan of de familietent. Het ruime en schone sanitair gebouw én de aanvullende mogelijkheid om privé-sanitair te boeken maken kamperen bij De Couter zorgenvrij.

Hun kampeerterrein is ideaal voor gezinnen met kinderen. Ze kunnen hier vrij en ongestoord spelen met al hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Daar ontdekken ze steeds weer nieuwe mogelijkheden voor hun spel en het fijne is dat je vanaf elke kampeerplek zicht hebt op het speelveld.

Kamperen bij De Couter is kamperen in de natuur. Geen drukke wegen. Geen lawaai. De avonden zijn rustig. De zonsondergangen ongeëvenaard. En de nachten zijn stil. De vogeltjes fluiten bij het wakker worden. De zon verwarmt meteen het veld. En als dan de bakker met de verse broodjes komt, dan… dan is kamperen bij De Couter een droom die werkelijkheid wordt.

Leestip:  Camping de Berken een senioren & familiecamping
Ontdek Zeeland

Een dag rust? Een dag sportief? Een dagje strand? Een dag natuur? Een dag cultuur? Een dagje culinair? Een dag helemaal niets of juist een dag helemaal volgepropt. De Couter is dan beslist je ideale vertrekpunt. Ze weten het best. Hun gasten komen hier voor een heerlijke relaxte vakantie. Ze dringen je niets op, doe heerlijk je eigen ding om later terug te kijken op een perfecte vakantie. Maar het is toch goed om te weten dan je hier beslist niet in een saai stukje afgelegen Nederland bent. Hier is werkelijk alles mogelijk!! Wandel tijdens openingstijden gerust hun receptie binnen voor tips of advies.

Website De Couter: www.decouter.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in