Camping De Catshoek de familiecamping bij uitstek

Minicamping De Catshoek te Nieuwvliet is dé familiecamping bij uitstek.

In een streek met de bewezen meeste zonuren van Nederland, zeker landelijk gelegen en rondom in het groen, ervaar je, wat een welverdiende vakantie met je kan doen.

De ruimte, de rust, de gastvrijheid, één van de mooiste stranden van Zeeland binnen handbereik, en een aantal prachtig bewegwijzerde fietsroutes en wandelroutes door Zeeuws-Vlaanderen zullen als een warme herinnering in jouw gedachten blijven. Ervaar het, en je zult het beamen.

Bij aankomst op de ruime camping kun je rekenen op een hartelijk ontvangst en wordt je met raad en daad bijgestaan om een voor jou zo prettig mogelijke vakantie te realiseren.

Ruime staanplaatsen en weids polderzicht

Op de camping hebben ze ruime staanplaatsen met een grote van minimaal 150 m2. Ze zijn aan drie zijden omringd met groene beplanting zodat je volop kunt genieten van lekker veel privacy.

Aan de voorzijde heb je een vrij uitzicht over het weidse polderzicht en speelweide.
Op deze speelweide is een speeltuin met o.a. een trampoline, schommels en glijbaan aanwezig, maar je kunt zich ook zeker uitleven met een spelletje voetbal, vliegeren, volleybal, of op de aanwezige skelters rondtrappen.
Ze hebben een wei, waarin hun boerderijdieren (pony’s, schapen, geiten en kippen) rondlopen, die centraal op de camping gelegen is.

Leestip:  Camping Fiederels ook voor de MTB liefhebber

In de recreatieruimte kun je genieten van het samenzijn met de andere gasten, onder het genot van een drankje dat je kunt nuttigen uit de aanwezige koelkast (tegen geringe vergoeding), jong en oud kan er een spelletje doen of lekker naar de t.v. kijken, en uiteraard is hier vrije WIFI!

* Helaas kunnen zij geen honden op de camping toelaten.

Op de camping bieden zij naast een aangenaam verblijf.
  • Sanitair
  • Was, droog en strijkgelegenheid
  • Koel en vriesgelegenheid
  • Speelweide
  • Speeltoestellen
  • Sport en spel mogelijkheden
  • Recreatie-ruimte met tv en vrije WIFI

Wil je graag alles weten over Minicamping De Catshoek, kijk dan op hun website.

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in