Camping de Brem in het prachtige Renesse aan zee

Camping de Brem in Renesse, de perfecte uitvalsbasis voor jouw Zeeland Vakantie!

Zij verhuren kampeerplaatsen, stacaravans en vakantiehuizen in diverse prijscategorieën. Of het nu gaat om een kort verblijf of jouw zomervakantie, een rustige of een actieve vakantie, bij hun bepaal je jouw eigen belevenis. Camping de Brem in Renesse biedt net dat beetje meer! Persoonlijkheid, dienstbaarheid en kwaliteit. Dat zijn al meer dan 35 jaar de peilers van Camping de Brem. Geniet van de brede Zeeuwse stranden, de verwarmde zwembaden en de bijzondere kinderanimatie.

Met deze mooie woorden vertrok kampeermagazine.Ontour richting de Zeeuwse stranden om het allemaal eens met eigen ogen te bekijken.
Het is voor ons een kleine twee uur rijden om aan de poorten te komen van het vakantiepark waar we als eerste een plattegrond kregen met daarop de staplaats voor onze camper. Zo gezegd en natuurlijk zo opgezet hadden wij ons bedje gespreid op een prima plekje.

Helemaal vooraan op de camping zijn de camperplaatsen. Zo hoeven de grotere campers niet moeilijk te draaien op het park. De plaatsen zijn verhard met zogenaamde doorgroei- tegels. Het verwarmde sanitair is direct naast de plaatsen gesitueerd. (De douches hadden ons inziens wat schoner gemogen, maar het kan een momentopname geweest zijn.)

Leestip:  Camping Nieuw Hof genieten op een boerencamping
Plattegrond camping Mooi plekje Sanitair gebouw Verschillende velden op de camping

De stroom voorziening was goed te bereiken maar de waterslang (20 meter) van ons haalde het niet tot het kraantje om onze camper te vullen met schoon drinkwater, dus we moesten even de camper een klein stukje verplaatsen voordat we echt stonden. Ook was er een aansluiting voor de televisie en natuurlijk Wifi. (Deze had ons inziens wat sterker mogen zijn).

Het mooiste van kamperen is natuurlijk het contact met de mensen op de camping. We draaide onze luifel uit en de buurman kwam gelijk met een super advies. (Handig om niet nat te worden als je de luifel indraait)

Luifel schuin voor afwatering
Tip van de buren! Zet je luifel iets schuin zodat het water 1 kant op loopt en niet in je luifel blijft liggen.
Kamperen op Camping de Brem

Kamperen in Renesse is genieten met het hele gezin. Je vindt hier de allerbreedste stranden, de gezellige sfeer van Renesse en de mooiste stukjes natuur! Natuurlijk bieden zij ook een animatieprogramma van Kids&Co.

Leestip:  Camping De Kuilen in omgevingsgebied de heihorsten

Ook kun je zelf kiezen hoeveel stroom je wenst. Nieuw zijn de plaatsen met eigen sanitair. Jouw eigen badkamer op jouw kampeerplaats! Daar naast vind je alle benodigdheden voor een zorgeloze kampeervakantie op familiecamping de Brem.

Vijf soorten kampeerplaatsen

Om je als fervent kampeerder te laten genieten van de juiste plaats hebben ze de kampeerplaatsen opgedeeld in 5 soorten; de Comfort PLUS plaats, de tentplaats, de Familie plaats, de Familie PLUS plaats en de Camperplaats. Op alle plaatsen is een wateraansluiting, een rioolaansluiting, digitale kabeltv en een stroomaansluiting. De hoeveelheid stroom wat je kunt afnemen hangt af van de soort kampeerplaats.

Omgeving is prachtig

MiddelburgWij hebben de fietsen mee genomen en hiermee de hele omgeving wel gezien, prachtige brede schone stranden en een mooie natuur. Leuke plaatsen in de omgeving. Het was ook geen overbodige luxe (onze fietsen), net even wat makkelijker om de boodschappen te halen.
Wij zijn met mondkapjes gewapend ook met de bus naar de hoofdplaats van Zeeland gegaan waar het ons inziens best wel druk was. Dus even wat cultuur opgenomen en snel weer terug.

Leestip:  De beste kampeergebieden in Europa

Wij hebben verschrikkelijk geboft met het weer, de camping, de omgeving en de gastvrijheid van de Zeeuwen. Wij geven nooit cijfers voor een camping maar een hele dikke voldoende voor..

Website Camping de Brem: www.campingdebrem.nl

 4/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in