Camping de Aerdtse Wacht een fantastische familie camping

Camping de Aerdtse Wacht ligt in het oosten van Gelderland, in de Liemers, de Gelderse Poort en in de gemeente Zevenaar. Omringd door geweldige natuurlandschappen is deze camping een fantastische plek om heerlijk tot rust te komen, te wandelen of te fietsen.

De camping biedt je alle voorzieningen om je een fantastische vakantie te hebben. De kinderen zijn ook zeer welkom en zullen zich geen moment vervelen. Camping de Aerdtse Wacht is omringd met allerlei prachtige natuurgebieden en bezienswaardigheden.

Mogen wij even voorstellen

Rogier en RianZij zijn Roger en Rian, eigenaren van de Aerdtse Wacht. Als man en vrouw en met hun familie aan hun zijde runnen ze de camping al meer dan 15 jaar. Zij doen dat met plezier. Gastvrijheid staat bij hun hoog in het vaandel en samen met het team werken zij er hard aan om iedereen een prettig en aangenaam verblijf te geven.

Leestip:  Camping de Beukenhof in een bosrijke omgeving in Drenthe

Tijdens jouw verblijf kun je hun overal tegenkomen. Je zult hun niet alleen in de receptie, de horeca en de winkel zien, maar vaak ook op het campingterrein. In de zomer kom je hun ook in het zwemparadijs tegen.

Je zult merken dat zij graag een persoonlijk gesprekje met de gasten aanknopen. En als de drukte het toelaat, begeleiden zij je ook graag met je caravan naar jouw plek. Ze hebben oog voor de gasten en zijn begaan met hun medemens. Op de camping creëren zij daarom ruimte en tijd voor begeleid werken in een beschermde omgeving. Daarmee helpen zij mensen die met extra aandacht in een veilige omgeving werkervaring kunnen opdoen.

Kamperen

Ook zo benieuwd hoe op De Aerdtse Wacht en de omgeving van het recreatiepark eruit ziet? Check dit filmpje hieronder en zie alles vanuit een ander oogpunt!

Leestip:  Camping Weltevreden - Het hele jaar genieten aan de Zeeuwse kust

Camping de Aerdtse Wacht is het gehele jaar geopend

Op de camping kun je het gehele jaar langskomen, en hierbij bieden zij je fantastische jaarplaatsen met passende voorzieningen zoals: 16 Ampère stroom, water, riolering en propaan gasnet.

Kijk op de website van Aerdtse Wacht voor alle informatie.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in