Camping Cottesserhoeve in het prachtige Limburg

Ze heten je van harte welkom op Camping Cottesserhoeve. Maak kennis met de camping en haar mooie veelzijdige omgeving, met talloze ontspanningsmogelijkheden, gezellige dorpen en gastvrije mensen. Zij hopen, dat je zo volop van jouw vakantie zult genieten, dat zij je derhalve nog vele malen als gast mogen begroeten.

 

Een stukje paradijs in Limburg voor groot en klein!

Schitterend gelegen, aan het eind van een landweg door Zuid Limburgse dorpjes, ligt het gehucht Cottessen. En daar, temidden van vakwerkboerderijen, beekjes en bossen, vindt je een ideale camping voor het hele gezin.

Camping Cottesserhoeve is een familiebedrijf. Met liefde en respect voor de oorspronkelijke boerenhoeve en de landelijke omgeving is door de jaren heen een camping ontstaan die zijn omgeving waardig is. Het typische 17e-eeuwse boerenhuis is in de originele staat behouden en vormt het hart van de camping. De sfeer is vriendelijk en gastvrij.

Leestip:  B&B Camping Oudesluis Even helemaal weg

Maar vergis je zich niet! Zo oorspronkelijk als de omgeving is, zo modern en comfortabel is de camping. Tegen de heuvels van het Geuldal in Limburg liggen ruime kampeerplaatsen en schitterende appartementen.

Hier krijg je de kans heerlijk onder een fruitboom uit te rusten, op een terrasje te zitten, een wandeling te maken of een van de steden in de buurt te bewonderen. En dat alles terwijl jouw kinderen volop plezier hebben in het zwembad, de speeltuin of bij het animatieteam. Vakantie voor het hele gezin!

Faciliteiten

Camping Cottesserhoeve beschikt over verschillende uitstekende faciliteiten:

  • Goed onderhouden, verwarmde sanitairgebouwen
  • Buiten zwembad met apart peuterbad
  • Was,- droog,- en strijkruimtes
  • broodjesservice
  • Snackbar, met heerlijke versbereide pizza’s (in schoolvakanties)
  • Taverne met lunchkaart tot 17.00 uur (in schoolvakanties)
  • Animatieteam (in schoolvakanties)
  • WIFI
  • Sportveld incl. volleybalnetten en basketbalveld
Leestip:  Recreatiepark de Koornmolen in natuurgebied de Rottemeren

Website Camping Cottesserhoeve: www.cottesserhoeve.nl

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in