Gate2Marketing voegt de Zweedse regio Dalarna toe

Gate2Marketing voegt de Zweedse regio Dalarna toe aan haar klantportfolio. Het marketingbureau dat gespecialiseerd is in destination marketing, gaat de PR en campagnewerkzaamheden verzorgen op de Nederlandse markt voor Visit Dalarna. Gate2Marketing, onder leiding van Sophie Nyström-Andersson en Marit Noorlander, vertegenwoordigt meerdere Zweedse bestemmingen, waaronder Skåne, Småland en Öland. Daarnaast werkt Gate2Marketing voor Tourism for Luxembourg.

De regio Dalarna ligt in Midden-Zweden en behoort tot een van de populairste bestemmingen voor Nederlanders binnen Zweden. Met bijna 100.000 overnachtingen door Nederlanders per jaar (pre-Corona) is Dalarna de derde grootste regio voor incoming overnachtingen, in navolging van de regio’s met de grote steden Stockholm en Göteborg.

De streek biedt wat Nederlanders zoeken in Zweden. Een reis door Dalarna in het midden van Zweden is een reis door ’Zweden-in-het-klein’. Veel wat Zweden tot een gewild vakantieland maakt voor de Nederlander, is te vinden in deze provincie: ruige berglandschappen, de cultuur van de Sami, de meren, de rode, houten huizen, wildlife waaronder rendieren en elanden, interessant industrieel en cultureel erfgoed en veel outdoor- en kampeermogelijkheden. En dat allemaal op korte afstand van elkaar.

Leestip:  Nature Camps: bijzonder overnachten in de natuur

Op dit moment staat het reisadvies voor Zweden nog op oranje, dus reizen naar Dalarna moet nog heel even op zich laten wachten. “Gelukkig zijn de zomers in dit deel van Zweden extra lang met de lange dagen, dus we verheugen ons op een mooie zomer voor Nederlanders in Dalarna als het zover is”, zegt Sophie Nyström-Andersson. Het tweekoppige team van Gate2Marketing heeft veel kennis op het gebied van strategie, contentontwikkeling, mediasamenwerkingen en PR. Naast diverse marketingactiviteiten op de Nederlandse markt coördineert Gate2Marketing ook campagnes op onder meer de Duitse en Britse markt.

reisadvies voor Zweden

DestLab Alliance

Gate2Marketing opereert niet alleen op de Nederlandse markt, maar daarnaast op enkele andere internationale markten en maakt onderdeel uit van het recent opgezette netwerk DestLab Alliance. DestLab Alliance is een groep professionals die opereren op diverse Europese markten en beschikken over veel ervaring binnen de toeristische industrie op het gebied van strategische en operationele ontwikkeling, marketing en communicatie van bestemmingen, producten en diensten. Onder de vlag van DestLab Alliance biedt Gate2Marketing haar diensten tevens aan op andere markten.

Leestip:  Camper mee naar Denemarken: hier moet je op letten
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in