Camping Confort aan de rand van de Semois

Als één van de eersten in de streek ontvangt Camping Confort reeds sinds 1961 wandelaars, natuurliefhebbers en vakantiegangers. Waar vroeger tabaksvelden bloeiden is nu een ideaal gelegen campingterrein, aan de rand van de Semois en niet ver van het dorp.

Of het nu voor een kort of lang verblijf is, iedereen is welkom:  met de tent, de caravan of motorhome. U kan zowel tijdens het seizoen als daarbuiten altijd op een kwaliteitsvol verblijf rekenen.

Het terrein waarop de camping zich bevindt is 4 hectaren groot en ligt dicht bij de bossen en de rivier, waardoor het een perfecte startpunt is voor uw wandelingen en uitstapjes. Fietsers en wandelaars zullen snel hun gading vinden, maar ook watersporten zoals kajak en hengelen kunnen hier beoefend worden.

Staanplaatsen

De Camping Confort biedt 210 ruime staanplaatsen aan in een groen kader. De camping bevindt zich op een platte ondergrond en zijn indeling laat een samen woonst van zowel sta- als mobiele caravans, tenten en motorhomes toe.

Leestip:  Camping Holsteenbron in het mooie Zonhoven

De 120 staanplaatsen zijn omringd door een haag en zijn voorzien met een water- en elektriciteitsverbinding. Kabeltelevisie kan aangevraagd worden. De staanplaatsen bieden zowel privacy als een makkelijke toegang tot de rivier.

80 staanplaatsen zijn uitsluitend voorbehouden aan voorbijgaande bezoekers. Om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, telt de camping meerdere voorzieningen. Het service-station voor motorhomes staat gratis tot jouw beschikking en je kan er gebruik maken van:

  • een watertappunt
  • de afvoer van vuil water
Faciliteiten

De sanitaire voorzieningen genieten van een regelmatig onderhoud (dagelijks in het hoogseizoen) en zijn toegankelijk op alle uren van de dag, zodat ieder op zijn ritme van zijn vakantie kan genieten.

Er zijn in totaal drie sanitaire gebouwen, verdeeld over de camping. De wasruimte beschikt over wasmachines, droogkasten en strijkplanken en is overdag open.
Alle wegen van de camping zijn verlicht en slechts een klein deel is niet geasfalteerd. Om het verkeer te minimaliseren en de rust te verzekeren, is slechts één voertuig per standplaats toegelaten. Een magnetische kaart laat je toe de automatische slagbomen te bedienen.

Leestip:  Buitenleven met viervoeters: tips voor kamperen met je hond

Een speelplein, pingpongtafels en petanquebaan zijn evenals tot uw beschikking.

Alles weten over de prachtige Camping Confort

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in