Camping Camp Redon in Cordes sur Ciel

Op de gezellige camping waar kinderen tijdens de vele activiteiten nieuwe vriendschappen sluiten en iedereen geniet van het mooie weer, de gezelligheid en alle mogelijkheden die de omgeving biedt. De camping is een klein en gemoedelijke. Er is lekker eten in het campingrestaurant. Super dat brood bij de tent wordt bezorgd, leuk animatieprogramma, mooi zwembad, prachtig uitzicht op de zonnebloemen met mooie zonsondergangen.

Camping

De camping heeft vijftig plekken, verdeeld over twee velden. De plekken hebben vaak een mooi uitzicht over de landelijke omgeving. Door de afwisselende begroeiing van het terrein zijn er schaduwrijke plekken en plekken met een open karakter.

Genieten van de rust

Centraal gelegen op de camping staat het moderne sanitair gebouw, met douches, toiletten en was cabines. Elke plek is voorzien van een stroomaansluiting. Er zijn een wasmachine en droger voor algemeen gebruik. Het campingzwembad ziet er prachtig uit. Naast een apart kinderbad is het zwembad voorzien van een spa.

Leestip:  Campingpark Eifel in de prachtige natuur

Gezellig terras

Op het terras kunt je terecht voor een koel drankje, een ijsje of een eenvoudige maaltijd. Hier is ook één van de hotspots voor de internetverbinding die wij hun gasten gratis aanbieden. Elke morgen bezorgt de bakker het verse brood. In de receptie vindt je een klein winkeltje voor de vergeten boodschappen.

Duurzaam kamperen

Camping Camp Redon doet actief mee aan het besparen van eco energie en water, het verminderen van het afval en het verbeteren van de plaatselijke omgeving. Op deze manier proberen zij zo goed en verantwoord mogelijk om te gaan met het milieu en de natuur. Samen met jou rekenen ze op je samenwerking in deze, omdat zij weten dat wie van kamperen houdt, ook zorg draagt voor de natuur en de toekomst van onze planeet. Beter voor het milieu: op de camping treft je milieumaatregelen om de invloed op het milieu en de natuur te beperken.

Leestip:  La Maison Des Trois Grands omringd door schilderachtige dorpjes

Website Camp Redon

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in