Camping In der Enz in de bijzondere natuur van de Eifel

Kamperen in de Eifel in Duitsland is een echte aanrader. En het wordt pas echt gezellig op Camping In der Enz! Een vakantie op onze camping is voor jong en oud een ware belevenis. Zij bieden hun gasten ruime kampeerplaatsen en de beste faciliteiten. Voor zowel ontspanning als vertier is dit kampeerterrein een prima uitvalsbasis. Bovendien loopt over de camping een klein riviertje en is onze camping gelegen in de bijzondere natuur van de Eifel wat verrassende mogelijkheden met zich meebrengt. Kom kamperen op Camping In der Enz in de Eifel en beleef het allemaal.

Faciliteiten

Kampeer je in de Eifel, dan is niets fijner dan uitstekende faciliteiten tot jouw beschikking te hebben. Dat begrijpen zij maar al te goed en zij bieden je daarom het allerbeste. Zo zijn de kampeerplaatsen niet alleen ruim, maar vele zijn ook voorzien van water- en afvoeraansluiting. Natuurlijk kunt je op al onze plaatsen elektriciteit aansluiten. Maak ook kennis met onze verharde kampeerplaatsen, de zogeheten hardstandings. Ervaar het comfort van een vlakke ondergrond die zelfs bij ongunstigere weersomstandigheden netjes droog blijft. Heb je behoefte aan een extra stukje comfort, lees dan meer over de kampeerplaatsen met privé sanitair. Op de camping zijn allerlei leuke speelfaciliteiten voor kinderen aanwezig, waaronder een uitdagend klim- en klauterrek met glijbaan en een ingegraven trampoline. Naast de camping ligt een verwarmd openluchtzwembad met grote waterglijbaan voor veel zwemplezier gedurende het kamperen in de Eifel in Duitsland. Als gast mag je hier gratis onbeperkt gebruik van maken.

Leestip:  Jouw plekje op Camping De Boerinn met vroegboekkorting

Tevens is er een jeu de boule baan waar jong en oud plezier kunnen beleven, is er een ruim, modern sanitair gebouw en uitgebreide faciliteiten voor campers. Eigenlijk teveel om op te noemen.

Kamperen aan de Eifel

Een kampeervakantie in de Eifel is verrassend veelzijdig. Omdat deze camping midden in de natuur ligt, heb je volop mogelijkheden op het gebied van wandelen en fietsen, dagjes uit en meer. Ontdek de schitterende natuur van de Eifel met haar heuvelachtige landschap en kronkelende rivieren. De omgeving kenmerkt zich eveneens door bijzondere burchten, abdijen en sprookjesachtige kastelen.

Website In der Enz

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in