Camping Belle Hutte in het hart van Vogezen in Lorraine

Gelegen aan de rivier Moselotte liggen harmonieus verdeeld op een bebost terrein van 4 hectaren 4 roulottes viticoles, 16 chalets en 110 staanplaatsen. De camping, gelegen op 900 meter hoogte, is gelegen in het hart van het massief van de Vogezen en het nationaal park des ballons des Vosges en is de ideale plek voor een onvergetelijke vakantie in een rustige omgeving. Maak gebruik van onze faciliteiten in een gezellige sfeer op een camping zonder animatie om volop van de rust te kunnen genieten.

Ligging

La Bresse (609m tot 1366m hoogte) is een bergstad van 5000 inwoners met een rijke ongerepte natuur waar u het hele jaar door zowel binnen als buiten sportieve activiteiten en buiten activiteiten kunt beoefenen of heerlijk kunt ontspannen. Vanuit de Hohneck, het hoogste punt van de Vogezen, kunt u de bergtoppen van de Vogezen, de laagvlaktes van de Alsace en de Zwitserse Alpen bewonderen en bezoeken.

Leestip:  Camping Hoppenhof gelegen in een bloemenrijke omgeving
Activiteiten

Met uw gezin of met vrienden is er genoeg te beleven. Voor een beetje adrenaline kunt u skiën, wandelen, motorsporten, paragliden en ontspan in een beschermd natuurgebied aan de rand van gletchermeren en bossen van dennen en sparren.

Op camping Belle Hutte gelegen tussen La Bresse en Gérardmer, nabij de regio’s Alsace en de France-Comté met zijn duizend meren kunt u het hele jaar door gebruik maken van de goede faciliteiten en activiteiten die de camping en zijn omgeving te bieden hebben!

‘s Zomers: wandel- en ATBtochten die vanuit de camping vertrekken, lokale ambacht, vele bergmeren, een verwarmd zwembad, speeltuinen, snackbar.

Belle Hutte winter Belle Hutte Zomer

’s Winters: u kunt vanuit de camping op de ski de skipistes bereiken, langlaufen, wandeling met sneeuwschoenen…..

Toerisme & Handicap:

De camping is optimaal toegankelijk voor minder validen, aangepast sanitair, 3 chalets toegankelijk voor minder validen. Als de camping ondergesneeuwd is zijn de wegen op de camping voor rolstoelgebruikers moeilijk begaanbaar.

Leestip:  Camping De Houten Paardjes in de duinen bij Rockanje
Camping kwaliteitscamping:

Hun beloftes: een warm ontvangst, een schone camping, duidelijke en juiste informatie, een goed verzorgde privé staanplaats, een prachtige natuurlijke omgeving die wij respecteren en goed onderhouden

De camping springt zorgvuldig om met het milieu en de natuurlijke rijkdommen en voldoet aan criteria met betrekking tot water, energie, afval, onderhoudsproducten en moedigt zijn gasten aan om hetzelfde te doen.

 Website Belle Hutte

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in