Camping Batenstein in het groene hart

Camping Batenstein is een stadscamping waar je de stad nauwelijks hoort of ziet. Terwijl het centrum van gezellig Woerden op loopafstand ligt!

Ook de polders van het Groene Hart zijn dichtbij. Je kan er heerlijk wandelen en fietsen. Op de camping zelf is vissen een favoriete tijdsbesteding. Bijna de helft van hun 2,5 ha grote terrein bestaat uit water, waarin GROTE karpers en snoeken rondzwemmen. Met een vergunning kan je proberen er eentje aan de haak te slaan.

Een verblijf op Batenstein betekent rustig en ontspannen vakantie vieren in het mooiste deel van het Groene Hart van Nederland. Je kan hier altijd rekenen op de persoonlijke service van de aanwezige gastheer of-vrouw.

Over Camping Batenstein

Zij zijn een gemoedelijke gezinscamping. Hun grootste doelgroep is de groep kampeerders, die van vissen, fietsen en wandelen houdt. Ze hebben geen horeca op het terrein omdat het centrum van Woerden op loopafstand ligt en je daar alles vindt wat je zoekt.

Leestip:  Camperpark Marina Port Zélande - camperplaats op de Brouwersdam
Kampeerplaats

Ten behoeve van toeristische kampeerders hebben zij ± 40 kampeerplaatsen met een elektriciteitsaansluiting van 6 amp. (1380 watt) of 10 amp.( 2300watt) tegen meerprijs en een afvoerputje voor vuil water.

Voor campers hebben ze 4 verharde plekken aan het water en meerdere plaatsen op het gras direct aan het pad beschikbaar. Tevens hebben zij aantal plaatsen zonder stroom voor tent kampeerders (stroom op aanvraag) met gratis gebruik van de overdekte eet- en kookgelegenheid.

Omgeving

De provincie Utrecht heeft een rijk cultureel erfgoed. Door de centrale ligging heeft het gebied door de eeuwen heen een grote rol gespeeld in onze geschiedenis. Romeinen, Friezen en Franken drukten hun stempel op Utrecht, evenals het rijke roomse leven, de adel en de gilden. Ook qua natuur heeft de provincie het nodige te bieden. Kortom, de provincie Utrecht is een uitstekende bestemming voor zowel dagje uit als een langere vakantie.

Leestip:  Camping De Veldscholte een oase van rust, ruimte en natuur

Wil je alles weten over Camping Batenstein

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in