AmorA campers voor op maat gemaakte bus camper

AmorA campers – Bus om laten bouwen naar camper met nieuwe indeling.
Waarom zou je bij hun jouw bus om laten bouwen naar camper? Door hun eigen ervaringen bij het kamperen met een traditionele bus camper indeling kwamen zij op enige nadelen die velen met hun delen, namelijk: de douche ruimte, het dwarsbankje, klein en/of smal bed en weinig opbergruimte. Daarom werd het tijd voor een nieuwe camper indeling! En door de jaren lange interieur- en camperervaring en gebruikmakend van de beste materialen ben je bij hun op het juiste adres voor het ombouwen van jouw bus naar camper.

Op maat gemaakte camper

Het is daarom dat zij een totaal andere op maat gemaakte bus camper indelingen en bus camper interieurs aanbieden waar nog ruimte voor eigen wensen bespreekbaar zijn. Zij hebben 11 camper modellen met ruime indelingen op diverse bus lengtes en zij bouwen deze op maat in nieuwe of gebruikte Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroen Jumper voor de 2/3 persoons camperaars.

Leestip:  Dethleffs XL Family A7872-2: met een zee aan ruimte
Bus camper zonder doucheruimte

De bus campers worden allen zonder doucheruimte (wel een buitendouche) en zonder dwarsbankje gebouwd maar uiteraard wel met een praktische toiletruimte en mega opberg mogelijkheden. En wat dacht je van voet/beenondersteuning onder jouw stoel en de mogelijkheid van een koffieautomaat met liftsysteem, grote spoel/was en keukenruimte, ingebouwde TV kast of de nieuwste Lithium accu i.c.m. een zonnepaneel waarbij je geheel onafhankelijk van landstroom bent en al de vrijheid hebt overal te kunnen staan?

Lengte bed of 2 enkele lengtebedden

Met hun camper indeling kunnen zij je al een camper lengte bed te koop aanbieden van 180×200 cm op een bus lengte van 5.99 cm! Met de door hun zelf ontwikkelde RollOverLiftBed® systeem bieden zij je een zeer ruimtelijke indeling overdag aan zonder het bed om te moeten bouwen en/of op te moeten maken! Liever een vast laag en 2 enkele lengtebedden? Ook deze kunnen zij je aanbieden in een bus lengte vanaf 5.99 cm door hun LowSteadyBed® systeem. Uiteraard bieden zij ook nog camper bedden in de breedte aan vanaf bed maat 138 x 200 cm op een bus lengte vanaf 4.90 cm.

Leestip:  Frankia-club houdt technische dag

Nieuwsgierig? Bekijk dan al hun Spazio AmorA modellen en bus camper indelingen.

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in