Camping Baalse Hei een oase van rust en groen

Ze heten je harte welkom op Camping Baalse Hei gelegen in Turnhout. Hier vindt je een oase van rust en groen in de Antwerpse Kempen. Grenzend aan een uniek en uitgestrekt natuurgebied, met veel gezelligheid en cultuur in de directe omgeving.

Op Camping Baalse Hei kun je voor alle soorten vakantie terecht. Kies voor een kampeervakantie met jouw eigen tent, kampeerauto of caravan of kies voor een van hun verhuuraccommodaties geschikt voor maximaal 6 personen. Wordt het een ontspannende of actieve vakantie in de natuurrijke Antwerpse Kempen?

Bij Baalse Hei kun je ook genieten van hun prachtige ontspanningsaanbod, zoals de drie grote vijvers op het kampeerterrein (visvijver, roeivijver en zwemvijver met ligstrand) die voor uren waterplezier zorgen. Ook op het sportveld zal je veel plezier beleven tijdens een potje voetbal of volleybal met de andere campinggasten. Maar ga ook zeker op ontdekkingstocht in de ongerepte bossen van de Antwerpse Kempen. Vakantie vieren met jouw kinderen? Hun animatieteam staat voor ze klaar om samen de spannendste en leukste avonturen te beleven!

Kamperen in België

Camping Baalse Hei heeft ruime en rustig gelegen kampeerplaatsen van circa 100 m² op een door groen omzoomd grasveld. Hier kun je kamperen met jouw eigen tent, vouwwagen, kampeerauto, camper of caravan. Baalse Hei is gelegen in Turnhout vlak bij de Nederlandse grens, zo kun je genieten van een kampeervakantie in de natuur van de Kempen. De kampeerplaatsen van Baalse Hei zijn voorzien van water, elektra, afvoer en kabeltelevisie. Ook heb je bij Baalse Hei gratis beschikking over wifi. Zo kun je het thuisfront op de hoogte houden van jouw kampeervakantie bij Baalse Hei.

Leestip:  Kamperen met een camper blijft onverminderd populair 

Camping Baalse Hei

Ontdek de omgeving van Baalse Hei

Camping de Baalse Hei is gelegen in Turnhout en grenst daarmee aan de prachtige natuur van de Antwerpse Kempen. Fietsen, wandelen, vissen, varen of roeien, in dit gebied zijn de recreatiemogelijkheden eindeloos. Ook zijn er vele interessante musea en mogelijkheden voor dagjes uit. Wil je het stadse leven opzoeken? Turnhout, Geel, Mol en Antwerpen zijn makkelijk te bereiken met de fiets of de auto. Maar ook Nederlandse plaatsen als Baarle-Nassau/Baarle-Hertog, Tilburg en Breda bevinden zich op minder dan 45 autominuten. Ontdek de omgeving van Baalse Hei.

Website camping de Baalse Hei: www.baalsehei.be

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in