Niesmann+Bischoff hebben nu de configurator in de Nederlandse taal

0

Klanten en fans van het merk hebben nu toegang tot de volledige Niesmann+Bischoff-wereld met de nieuwe configurator in de Nederlandse taal, die online kan worden gestart op Niesmann-bischoff.com.
Het merk biedt liefhebbers van premium campers nu de mogelijkheid om met een paar klikken het voertuig van hun dromen direct tot leven te brengen op het scherm van hun computer, tablet of telefoon.

De configurator: slechts een paar klikken en je bent de ontwerper van jouw eigen voertuig

Deze verkenningstool is uiterst gebruiksvriendelijk, vloeiend en intuïtief en begeleidt klanten ook bij de esthetische keuzes die moeten worden gemaakt bij het uitrusten van hun toekomstige voertuig.
Beginnend met de keuze van het model en vervolgens de opties voor exterieur en interieur doorlopen, leidt de interactieve tool de gebruiker door de acht stappen die nodig zijn om snel het voertuig van zijn keuze te ontwerpen. Aan het einde van het proces krijgt de gebruiker een kostenoverzicht van de gekozen configuratie die desgewenst kan worden gedownload en opgeslagen in de vorm van een PDF-bestand.

Leestip:  Eventje aanstaande zaterdag

Als pionier op het gebied van premium campers gaat Niesmann+Bischoff nu een stap verder en begeleidt je bij jouw keuzes met foto’s van elke optie om je op weg te helpen. De configurator maakt het onmogelijk om opties te selecteren die al in de pakketten zijn opgenomen. De configurator is uiterst nauwkeurig en biedt alleen opties die technisch haalbaar zijn in de gekozen lay-out, rekening houdend met alle gewichten.
Met de Niesmann+Bischoff-configurator kan iedereen zijn camper tot in het kleinste detail bekijken, waarbij bij elke stap rekening wordt gehouden met zijn eigen wensen en eisen.

Tal van modellen om te ontdekken met een virtuele 360° rondleiding

Op de website van Niesmann+Bischoff kunnen gebruikers zich ook in de verschillende modellen verplaatsen. Ontdek het unieke karakter van elke camper in het 360°-aanzicht.

Arto, Flair of iSmove, gebruikers missen geen enkel detail.

Leestip:  Vraag naar tweedehands campers toegenomen
Over Niesmann+Bischoff

Niesmann+Bischoff GmbH is een Duitse fabrikant van exclusieve campers. Het hoofdkantoor en de productielocatie bevinden zich in Polch in Rijnland-Palts. Het bedrijf produceert luxe campers in de series iSmove, Arto en Flair. Elke camper ondergaat een individuele waardeverhoging van planning tot eindinspectie. Niesmann+Bischoff GmbH is sinds 1996 een dochteronderneming van de Erwin Hymer Group.

Website Niesmann+Bischoff: www.niesmann-bischoff.com

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in