Camping Aan de Grens aan de rand van bosgebied in Swalmen

Camping Aan de Grens, Dé ideale kampeerplek, op een mooie boerderijcamping, voor rust, natuur en uitgebreide wandel- en fietsroutes!

Zij , Frank en Gabriëlla de Wit, heten je van harte welkom op hun camping, gelegen in omgeving Roermond/Swalmen.

Houdt je van rust, ruimte en een groene omgeving dan bent je bij hun op het juiste kampeeradres. Camping Aan de Grens ligt namelijk aan de rand van een uitgestrekt bosgebied in Swalmen, ook wel bekend als het grenspark Maas-Swalm-Nette. In dit gebied zul je met regelmaat reeën en wilde zwijnen kunnen zien. Als je geluk hebt kun je ook het ijsvogeltje of de bever spotten! Vanuit de camping vindt je ook mooie wandel– en fietsroutes die je via handige knooppunten kunt uitstippelen en volgen. Een ideale manier om de prachtige natuurgebieden te verkennen. Tevens ben je met de fiets of auto zo in centrum Roermond!

Leestip:  Camping Place de la Famille ook ouders hebben vakantie
Camping Aan de Grens is een boerderijcamping met een extensief agrarisch bedrijf.

De autovrije camping, gelegen te Swalmen, heeft meer dan 55 ruime plekken die zijn verdeeld over meerdere velden. Een aantal van deze plekken hebben een verhard plateau waar de voortent of luifel op kan staan. Bij de andere plekken sta je volledig op het gras. Ook is op iedere plek een elektriciteitsaansluiting met 10 ampère stroom aanwezig. En tegenwoordig niet onbelangrijk, er is gratis WiFi op de camping! Vraag hun voor het WiFi-wachtwoord bij jouw aankomst.

Faciliteiten

Hun boerderijcamping heeft een mooi verwarmd sanitair met 8 toiletten, 10 douches en 2 urinoirs. Daarnaast is er een inpandige verwarmde afwasruimte waar ook een wasmachine, droger en centrifuge staan. Warm water is bij de prijs inbegrepen dus er zijn geen muntjes nodig. Er is ook een overdekte fietsenstalling aanwezig, Hier zijn ook oplaadpunten beschikbaar voor jouw elektrische fiets. Deze fietsenstalling wordt rond 8 uur ‘s morgens geopend en rond 10 uur ‘s avonds gesloten.

Leestip:  Tipi’s Wei - ik zie, ik zie & dat ben jij!

boerderijcamping Aan de grensOmgeving

De camping is gelegen in Swalmen en is omgeven door meerdere natuurgebieden waaronder het Swalmdal, het Brachter Wald, het Elmpter Wald en het Nationaal park De Meinweg. Deze gebieden behoren allemaal bij het grenspark Maas-Swalm-Nette. Deze gebieden zijn stuk voor stuk uniek waardoor je in één omgeving meerdere natuurgebieden kunt bewonderen. In deze gebieden kun je tijdens jouw verblijf heerlijk wandelen en fietsen.

Website Camping Aan de Grens: aandegrens.nl

 4.3/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in