Boerderijcamping de Mebel in de gemoedelijke Achterhoek!

Bij Boerderijcamping De Mebel in de Achterhoek vindt je een kleinschalig boerenbedrijf met melkkoeien, jongvee, kalfjes en wat akkerbouw. Iedereen is welkom om te komen kijken en helpen bij het ophalen, voeren en melken van de koeien.

Ook vindt je bij hun een kleine wei met aaibare dieren, zoals kippen en geitjes. En huisdieren? Die zijn bij hun van harte welkom op de camping, helaas niet in de huuraccommodaties.

Sfeervol kamperen

Hun Boerderijcamping in de Achterhoek met goed 30 mooie, ruime plaatsen vindt je achter hun boerderij. Vanaf jouw kampeerplaats heb je een prachtig weids uitzicht op de weilanden en hun grazende koeien. ‘S avonds kun je genieten van de donkere hemel en een warm knapperend vuurtje. Verder bieden zij gratis WiFi op het gehele terrein aan. Voor- en naseizoenplaatsen zijn beschikbaar in overleg.

Het ultieme buitenleven beleven én genieten van luxe en comfort? Dat kan ook bij De Mebel. Op deze kleine boerderijcamping in de Achterhoek heb je de keuze uit een safaritent , een luxe safaritent , een zespersoons stacaravan en een zomerhuisje .
Huur voordelig een van hun sfeervolle accommodaties!

Leestip:  Résidence Valkenburg het vakantiepark in Zuid-Limburg
Ontdek de Achterhoek

Geniet van de mooie en afwisselende Achterhoek. Er is volop gelegenheid om te wandelen en fietsen in deze bosrijke omgeving, bijvoorbeeld via het Knooppuntensysteem. In hun recreatieruimte vindt je veel informatie over de omgeving en zijn er routes beschikbaar. Ook zijn er mountainbikeroutes in de omgeving te vinden. Hun camping valt onder de gemeente Aalten maar ligt op 2 km afstand van grensdorp Dinxperlo.

Website camping De Mebel: www.demebel.nl

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in