NKC – Studiemodel Habiton by Bürstner in de verlenging

Bezoekers van de Salon des Véhicules de Loisirs in Parijs konden twee versies van de Habiton by Bürstner bekijken: van het studiemodel op basis van de Renault Kangoo is daar ook een lange versie gepresenteerd.

Bürstner liet de Habiton eind augustus voor het eerst zien op de Caravan Salon in Düsseldorf. Daar kon iedereen zijn mening geven over de Kangoo met geïntegreerde daktent, keukenunit en optionele achtertent. De in Parijs getoonde versie staat op de Kangoo met lange wielbasis en heeft een pop-up-dak.

In dit hefdak zijn twee slaapplaatsen te vinden, die ook van binnenuit bereikbaar zijn. Hiermee gaat de Habiton by Bürstner nog meer richting kampeerauto. Tegelijk is de Renault Kangoo zeer geschikt als auto voor dagelijks gebruik.

Habiton by Bürstner

Aan de achterzijde heeft de Habiton een uittrekbare keuken. Deze bestaat uit een inductiekookplaat en een spoelbak met kraan. Ook heeft deze unit een besteklade en ruimte om campingservies op te bergen. Zowel de keukenmodule als de elektrische koelbox zijn bekleed met meubelstof en kunnen zo ook als zitje dienen. Net als in de kortere Habiton past in deze verlengde versie een opblaasbaar matras. Daarmee biedt deze microcamper in totaal vier slaapplaatsen.

Leestip:  Lengtebedden in compacte buscamper Clever Spirit 600

Habiton

Of de Habiton by Bürstner ook op de weg en op campings verschijnt, is nog even afwachten. Bürstner wacht eerst de reacties op beide studiemodellen af. Ook is nog niet bekend of en wanneer de microcamper naar Nederland komt en wat hij dan gaat kosten.

Bron: NKC

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in