Beroca voor jouw ideale camper of caravan

Ben je op zoek naar jouw ideale camper of caravan? Of wil je juist jouw camper of caravan verkopen? Dan is Beroca het adres in Noord-Brabant en daarbuiten. Met hun jarenlange ervaring en deskundigheid doen zij er alles aan om jouw wensen te overtreffen. Ook voor onderhoud, alle denkbare accessoires, een beurt of APK ben je bij Beroca aan het juiste adres.

Hun team van specialisten staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat je zorgeloos op weg kunt met jouw camper of caravan.
Zij zijn aangesloten bij de BOVAG dus kwaliteit en garantie zijn bij hun gewaarborgd!

Werkplaats

Hun werkplaats beschikt over drie hefbruggen, waarmee ze als een van de weinige in Nederland, zijn ingericht voor het werken aan zowel Europese campers, USA motorhomes en caravans. Hun technici hebben verstand van zowel motorische aspecten als van inbouwtechniek, waarmee ze dus een volledige service kunnen bieden. Zo bouwen ze extra accessoires in, bijvoorbeeld een elektrische trap of fietsendrager, maar ook zonnepanelen en een grote accu als je graag in de vrije natuur kampeert. Ook de APK, onderhoudsbeurt met lektest voor het gassysteem en vochtmeting voeren zij snel voor je uit. Beroca staat open voor speciale wensen en biedt graag vakkundig advies.

Leestip:  NKC - Frankia Platin Pure: versoberd vlaggenschip

Een afspraak is snel gemaakt. Kom gerust langs in hun showroom, waar de voorpret van een probleemloze, comfortabele kampeerreis kan beginnen, ze staan voor je klaar!

Sun Living

Beroca is al jaren officieel dealer van het merk Sun Living (made by Adria). Dus ben je op zoek naar een compleet nieuwe camper of wil je misschien eerst een Sun Living camper huren dan kun je bij hun terecht!

Ook bemiddelen zij in gebruikte campers en caravans. Staat jouw ideale model momenteel niet op hun site? Laat het hun weten en zij helpen meezoeken!

Oftewel de keuze voor Beroca is de juiste keuze voor alles wat met camper of caravan te maken heeft!

Website Beroca: www.beroca.nl

 3/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in