Camping De Veerse Pot vakantie in het mooie Veere

De Veerse Pot bieden je alle nodige comfort op hun kampeerplaatsen en in hun nieuwe appartementen en zomerwoning!

Deze mooie familie camping wordt momenteel voortgezet door de 3e generatie Huijbregtse en is gelegen aan de rand van het pittoreske stadje Veere. Omringd door de prachtige Veerse bossen en op slechts enkele minuten verwijderd van het Veerse meer en het Noordzeestrand. Deze mooie omgeving is zeer geschikt voor een mooie wandel– of fietstocht. De omliggende dorpen zijn dan ook zeker een bezoekje waard.

Het Veerse meer leent zich voor vele watersport activiteiten denkend aan surfen, zeilen en vissen. Vissen kun je tevens ook achter hun camping op slechts 50m loopafstand, voor het vissen is een vergunning vereist. Vanaf juni 2021 beschikken zij over een prachtige nieuwe zomerwoning inclusief privé tuin, 4 moderne appartementen en 1 luxe appartement dat beschikt over een privé tuin die direct grenst aan de Veerse kreek.

Leestip:  Camping Otterlo & De Veluwe Natuurlijk genieten

Zij hopen je te mogen verwelkomen op deze fijne camping of in één van hun mooie appartementen.

Over

Begin 2020 namen zij als kleinkinderen de camping over van Bram en Klaartje Huijbregtse. Ze zijn direct gestart met de bouw van hun nieuwe toiletgebouw. Je vindt in hun nieuwe toiletgebouw o.a. luxe regendouches, een familie/mindervalide douche ruimte en gesloten privé wastafels terug. Hun motto was “Je moet binnen komen in je eigen badkamer”. Na veel lovende recensies die zij de afgelopen 2 seizoenen hebben mogen ontvangen mogen zij hun inziens toch stiekem wel concluderen dat dit gelukt is.

Naast de bouw van hun nieuwe toiletgebouw hebben zij de camping voorzien van nieuwe service zuiltjes. Ieder plaats is voorzien van Electra (10 ampère), een eigen waterkraantje, rioolaansluiting en een tv aansluiting (let op: zij ontvangen hier digitale televisie). Naast deze luxe service zuiltjes beschikt de gehele camping over gratis Wi-Fi. Op 50 meter loopafstand vindt je de Veerse kreek die zich uitermate goed leent voor verschillende watersport activiteiten denkend aan vissen, suppen of een heerlijke tocht met 1 van hun waterfietsen.

Leestip:  Kole Tenttrailers voor alle tenttrailer kampeerders
Omgeving

Camping de Veerse Pot is gelegen in het mooie stadje Veere. In dit pittoreske stadje vind je talloze restaurantjes, leuke kleine winkeltjes, een rondvaartboot en is er de mogelijkheid om de Grote kerk te beklimmen waarbij je kunt genieten van een mooi uitzicht over Veere.

Website De Veerse Pot: www.veersepot.nl

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in