Bouw je eigen camper

Campermeubilair.nl ontwerpt exact passende camper interieur meubels voor buscampers zoals de Transporter, Ducato, Transit, Sprinter en meer.

Tim & Hendy, inmiddels ruim 3 jaar fulltime professioneel actief in de camper wereld. Via hun bedrijf Lavida Campers bouwen ze unieke maatwerk buscampers voor hun klanten, van alle gemakken voorzien en met oog voor detail.

Via hun label Camper Meubilair willen ze meer mensen de mogelijkheid geven om hun eigen camper te creëren. Door hun camper interieur kun jij een professionele camperbouwer worden. Dit doen ze door het op de markt brengen van hun camper interieur zelf bouw pakketten, door hun exact ontworpen voor specifieke bussen. Op deze manier kun jij een perfect passend camper meubelstuk bouwen, en houd je meer tijd en energie over waarvoor je die bus hebt gekocht: reizen!

Reizen doen zij ook graag. Ze hebben een aantal jaar geleden twee jaar lang fulltime kunnen reizen, waarvan een jaar (hoe kan het ook anders) in een camperbusje door Australië. Een ervaring die ze iedereen aanraden. Niet wetende dat toen het zaadje van Camper Meubilair is gepland..

Leestip:  Volkswagen New California op Multivan

Ze zijn een klein bedrijf, met grootse plannen en blijven telkens verbeteren en ontwikkelen. Ze houden van korte lijnen en helpen je graag met je vragen. Wanneer ga jij je camper bouwen?

Website camper meubilair: www.campermeubilair.nl

 4.8/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in