Benegas brengt veiligheid en comfort naar de KCJ

Benegas, een toonaangevende naam op het gebied van propaangas, is opnieuw aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs met als missie veiligheid en comfort naar kampeerliefhebbers te brengen. Benegas nodigt bezoekers uit de Benegas-stand te bezoeken in hal 9, standnummer B012, waar een uitgebreid scala aan hoogwaardige gasflessen wordt gepresenteerd waaronder: de Benegas Light, de Comfort Steel en de Campingaz. Bovendien maken bezoekers kans op het winnen van mooie prijzen en zal Harm Jan van BushKitchen in de middag een workshop houden met handige tips en tricks voor het koken op een gasbbq en maakt heerlijke hapjes. Kom proeven.

De veilige keuze

Al meer dan 90 jaar staat Benegas synoniem voor betrouwbaarheid en veiligheid op het gebied van CO2-gecompenseerd propaangas in bulk, gastanks en gasflessen. De kernwaarden van het bedrijf zijn gericht op kwaliteit en veiligheid, wat heeft geresulteerd in een loyale klantenkring. Bezoekers van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kunnen erop vertrouwen dat alle gasflessen van Benegas voldoen aan de hoogste normen en richtlijnen voor veiligheid en prestaties.

Leestip:  Vraag naar huurauto’s groeit komende jaren fors
Innovatie voor gemak

Een hoogtepunt op de beursstand is de Benegas Light gasfles. Met zijn baanbrekende ontwerp weegt deze gasfles maar liefst 50% minder dan traditionele stalen gasflessen, zonder enige concessie te doen aan veiligheid en prestaties. Dit vertaalt zich naar meer gemak en minder sjouwwerk tijdens het kamperen. Kampeerders en caravaneigenaren kunnen zich nu richten op waar het werkelijk om draait: volop genieten van de buitenlucht.

Vertrouwde keuze

Voor wie liever gaat voor een stoere en robuuste gasfles, biedt Benegas de Comfort Steel gasfles aan. Met zijn duurzame constructie en tijdloos ontwerp is deze gasfles een betrouwbare metgezel voor elk kampeeravontuur. Beschikbaar in diverse formaten, kunnen kampeerders de gasfles kiezen die het beste aansluit bij hun individuele behoeften.

Een allround optie

Naast het eigen assortiment presenteert Benegas ook Campingaz gasflessen op de stand. Campingaz is een bekende in de kampeerwereld. Met een uitgebreid scala aan maten biedt Campingaz gasflessen veelzijdige opties voor tentkampeerders en caravanliefhebbers.

Leestip:  Prijsdaling occasions zet door in het najaar

Campingaz

Deskundig advies

De bezoekers van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs krijgen deskundig advies van het Benegas-team. De experts staan paraat om vragen te beantwoorden en bezoekers te helpen de juiste keuze te maken op basis van hun specifieke behoeften.

Benegas B.V.

De Benegas-stand op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs belooft dit jaar een combinatie van veiligheid, innovatie en betrouwbaarheid, die kampeerders en caravaneigenaren het vertrouwen geeft om hun reis met een gerust hart te beginnen en de kampeerervaring naar een hoger niveau te tillen.

Over Benegas

Al meer dan 90 jaar dé betrouwbare propaangasleverancier.
Benegas levert CO2-gecompenseerd propaangas in bulktanks, of gasflessen plus autogas en koudemiddelen. Propaan komt vrij bij olieraffinage en aardgaswinning en is een flexibele energiebron. Het is daarom geschikt voor talloze toepassingen. Door onze ruime kennis en ervaring bieden wij iedere klant een passende energieoplossing.

Leestip:  Ultralichte uitvoering van iconische rugzak

Website Benegas: benegas.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

1 REACTIE

  1. Pas een groene licht gasfles omgeruild. Fijne lichte fles maar wat een prijs voor de vulling.
    De prijs voor een vulling van 5 kg fles is € 59,00 en voor de fles van 10 kg € 69.00
    Dat wil zeggen dat je bij de fles van 10 kg voor die 5 kg extra gas maar € 10.00 duurde uit bent.
    Dus bij 5kg is de prijs € 11.80 per kg en bij 10 kg moet je € 2,00 per kg gas bij betalen.
    Waarom zijn de eerste 5kg gas dan zo duur ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in