Beleef Zeeland als een local

Cultuur, natuur, rust, ruimte, zee en land: in Zeeland kun je alle kanten op. Wandelen in de polders, zonnebaden op het strand, duiken in een van de wateren…

Maar het is ook de provincie waar je in bruisende dorpen en steden op fijne terrassen zit, de vis zo vanuit de zee op je bord terechtkomt en talloze streekproducten het proeven meer dan waard zijn. En als kers op de taart: Zeeland heeft de meeste zonuren van Nederland. Als dat niet genoeg redenen zijn voor een bezoek aan deze regio…

  • Geheel herziene editie: groter formaat, meer achtergrondinformatie en meer pagina’s
  • Vol Zeeuwse tips van Time to Momo-local Margot Verhaagen
  • Voor wandel-, fiets- en waterliefhebbers
  • Loop buiten de gebaande (kust)paden naar verrassende dorpen en steden, zoals het opkomende Tholen
  • Ook voor stedentripliefhebbers met hoofdstukken over Middelburg, Vlissingen en Goes

Time to Momo ZeelandTime to Momo Zeeland laat je zien dat Zeeland niet zuunig is op het gebied van toffe hotspots en goede horeca. Zeeland moet je voelen, ruiken, proeven en beleven, en dat hoeft echt niet alleen tijdens de zomer te zijn. Met deze gids haal je alles uit je trip naar ‘het Zeeuwse’, ook in de herfst, winter en lente. Met wie ga jij de kou trotseren of dansen aan zee?

Auteur: Margot Verhaagen | Fotografie: Vincent van den Hoogen
Vormgeving: Bianca Enthoven | ISBN 978 94 9333 865 4 | Prijs € 24,99
Formaat 167 x 1220 mm | 208 pagina’s | Paperback met flappen
Bekijk hier het inkijkexemplaar

Margot Verhaagen

Margot VerhaagenMargot Verhaagen is in Zeeland opgegroeid en werd door haar ondernemende ouders mee op sleeptouw genomen, de provincie door. Dat kwam haar later goed van pas, toen ze zich specialiseerde in lekker eten en drinken in Zeeland. Nu ze zelf verantwoordelijk is voor de marketing, communicatie en productontwikkeling bij het Zeeuwse babbelaarbedrijf JB Diesch en aan de wieg staat van Searoop komt alles samen. Zeeland is namelijk altijd in ontwikkeling; Margot laat je zien waar je moet zijn om al het Zeeuwse lekkers te proeven.

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief en ontvang elke week artikelen zoals deze in je mailbox.
p.s. Je gegevens worden nooit met anderen gedeeld.
Vorig artikelPersoonlijk statement vanuit Campr
Volgend artikelPostNL lanceert postzegelvel met kampeerplezier 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in