Ardoer Vakantiepark ‘t Akkertien een gezellige familiecamping

Vakantiepark `t Akkertien is gelegen aan de rand van Vollenhove (N.W. Overijssel) in het mooie en waterrijke natuurgebied Weerribben en Wieden, waar je heerlijk kunt vissen, fietsen wandelen en varen. De Camping beschikt over toeristische kampeerplaatsen, camperplaatsen, een prachtig chaletpark, een luxe groepsaccommodatie, moderne vissershuisjes en een unieke helikopter om in te overnachten. Er is een overdekt zwembad en recreatieteam. Op het terrein is gratis wifi.

Waterreijk Weeribben Wieden

Stap op de fiets, in de boot of trek je wandel schoenen aan en ontdek het prachtige Waterreijk Weeribben Wieden. Met zijn vele pittoreske stadjes en dorpen die dit gebied rijk is. Hoor de stilte, voel de ruimte, ruik de geur en proef de echte Gastvrijheid die zo typerend is voor het gebied Waterreijk Weeribben Wieden. Dit is het gebied waar je helemaal uit bent en toch een beetje thuis.

Leestip:  Camping Fiederels ook voor de MTB liefhebber
Sanitair

Op de camping zijn meerdere sanitairgebouwen voorzien van toiletten, douches, wastafels, af te sluiten wascabines, invalidentoilet en- douche, familiedouche met baby verzorgingsstation, afwasplaatsen en c.v. Je kan natuurlijk ook zorgen voor je eigen privé sanitair.

Op het terrein hebben zij ook een servicestation voor campers waar je het vuilwater kunt afvoeren. Deze is voorzien van een tappunt waar je ook water kunt vullen.

Daarnaast is de wasserette voorzien van professionele wasmachines en grote droger. Voor het gebruik heb je een wasmunt of droogmunt nodig. Deze zijn verkrijgbaar bij de receptie.

 

Website Ardoer vakantiepark ‘t Akkertien: www.akkertien.ardoer.com

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in