ACSIVerzekeringen – Verzekerd op vakantie

ACSIVerzekeringen.nl is een samenwerking tussen ACSI en Den Hartog Financiële Diensten. Door hun krachten te bundelen kan de kampeerder nóg beter geholpen worden. Met verzekeringen voor onderweg, thuis én op vakantie.

ACSI is dé kampeerspecialist. Al meer dan 50 jaar helpt ACSI kampeerders op weg naar de ideale camping. Niet alleen met de vertrouwde groene campinggidsen, maar ook met georganiseerde kampeerreizen, reisorganisaties, apps, magazines en websites. Met CampingCard ACSI zorgt ACSI tevens voor extra veel kampeervoordeel in het laagseizoen. Voor het verzekeren van kampeermiddelen konden klanten al bij ACSI terecht. Nu komen daar ook andere schadeverzekeringen bij. Zo wordt alles rondom de (kampeer)vakantie geregeld onder één dak!

Hiervoor bundelt ACSIVerzekeringen.nl haar krachten met Den Hartog Financiële Diensten uit Herveld. Met meer dan 75 jaar ervaring is Den Hartog Financiële Diensten een zeer ervaren en betrouwbare partner op het gebied van verzekeringen.

De verzekeringen per categorie.
Op vakantie:
Onderweg:
Thuis:
Winkelomschrijving

ACSI is dé campingspecialist van Europa. Met 55 jaar ervaring in de kampeerwereld, is ACSI een begrip onder kampeerders en campings. ACSI biedt diverse producten en diensten aan die camping en kampeerder samenbrengen. De missie is om de kampeerder naar de juiste camping te brengen en de camping van de juiste gasten te voorzien.

Doelgroep

ACSIVerzekeringen.nl is er voor iedereen die goed verzekerd op vakantie wil. Belangrijke focus ligt op mensen met een eigen kampeermiddel, zoals een caravan, camper of vouwwagen

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in