Camping Sangulí Salou Costa Daurada

Bij Sangulí Salou geloven we in tradities met toekomst. We richten ons op het comfort en de charme  van een familie glamping gelegen aan de oever van de Middellandse Zee en in het hart van de Costa Daurada.

Camping & Resort Sangulí Salou

In Camping & Resort Sangulí Salou, de dagelijkse gang van zaken bied je de ene ervaring na de andere. Heerlijke en verfrissende baden, activiteiten om fit te blijven, heerlijk genieten van een cocktail op het strand of van een lekker hapje of drankje buiten. Op slechts 1 minuut van het strand en met het geprivilegieerde mediterrane klimaat, vervullen de vakanties zich vol met intieme momenten die je altijd bij zullen blijven.

Omgeving

Salou bevindt zich in een bevoorrechte omgeving. Vlakbij historische steden zoals Barcelona en Tarragona en bij plaatsen vol van natuur zoals Priorat of de Ebro Delta. Indien de geschiedenis en de natuur niet voldoende mochten zijn en je bent op zoek naar heftige emoties dan is het thematische park PortAventura World een goede optie. Het bevindt zich dichtbij en is vol van attracties om een onvergetelijke dag te beleven.

Zwembaden

De vrije tijd en het mediterrane klimaat zorgen ervoor dat je de hele dag in het water zou kunnen verblijven. De allerjongsten van de familie weten altijd duidelijk wat ze willen. Indien er water en glijbanen zijn willen ze naar het zwembad! In Sangulí heb je meerdere opties hiervoor.

Leestip:  Ontdek Boerderijcamping Het Varsenerveld
Accommodatie

Ontwaken in de afrikaanse savanne, op een polynesisch eiland, in een Caribisch dorp of aan de kust van de Middellandse Zee. Logeren in Sangulí Salou is alsof u een reis maakt door authentieke en verre landen. De kwaliteit en het comfort staan garant in een omgeving die u keer op keer uitnodigt tot dromen.

Kijk voor meer informatie op Camping Sangulí Salou

 3/5 (2)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in