Warme maaltijd in de bush

Trek je de wijde wereld in met je backpack of fiets, stop dan een Jetboil Stash in je rugzak. Dit nieuwe kooksysteem weegt slechts 200 gram en is daarmee 40 procent lichter dan het lichtste kooksysteem van Jetboil. Het is speciaal ontworpen om water te koken voor gevriesdroogde maaltijden, koffie of thee.

De titanium brander en geanodiseerde aluminium kookpot maken de Stash ultralicht en heel compact. Dankzij de superefficiënte FluxRing-technologie gebruikt de Stash een fractie van de brandstof om extreem snelle kooktijden te bereiken. Hij kookt twee kopjes (500 ml) water in slechts 2,5 minuut.

Compact opbergsysteem

Brander, gascartridge van 100 g, mini-aansteker en stabilisator berg je op in de kookpot van 0,8 L. Dankzij dit nestontwerp past de hele set in de palm van je hand. Met de inklapbare handgreep zet je de deksel vast. Deksel en steel zijn ontworpen om veilig te kunnen afgieten.

Conclusie

De Jetboil Stash is ideaal voor grammenjagers die hun outdooravonturen goed voorbereiden. Hij is perfect om heel efficiënt water te koken voor vriesdroogmaaltijden en koffie of thee, voor 1 of 2 personen. Het kooksysteem heeft een stabilisatievoet met drie uitklapbare steunarmen om omvallen tegen te gaan. Klik hier voor de video om te zien hoe de Jetboil Stash werkt.

Leestip:  Campingaz brengt de Bistro naar buiten

Jetboil Stash

Informatie

Het Jetboil Stash kooksysteem is verkrijgbaar bij de outdoorspeciaalzaak of via de webshop.Consumentenadviesprijs: € 168,95.  Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in