De Vouwwagenspecialist thuis op elke plek

De naam ‘Vouwwagenspecialist’ is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Er lopen in Nederland weinig mensen rond die meer verstand hebben van vouwwagens dan, voormalig eigenaar van de Vouwwagenspecialist, Ton Stolwijk. Na een MTS opleiding ging hij in 1977 bij een vouwwagenbedrijf werken en vijf jaar later vond hij de tijd rijp voor een eigen zaak. Destijds begonnen in een schuur achter het huis van zijn ouders. Dertig jaar later is dat bedrijf uitgegroeid tot de grootste Vouwwagenspecialist van de Benelux met een showroom van ruim 5000m2, een ultramodern service center en een eigen zeilmakerij.

De kracht van de Vouwwagenspecialist

Veel vouwwagenbedrijven noemen zich ‘specialist’. “In mijn ogen ben je pas echt een specialist op het gebied van vouwwagens als je alles weet over deze manier van kamperen. Alleen dan  kun je klanten voorzien van een deskundig advies en weet je ook zeker dat iemand voor de volle 100% kan genieten van zijn aankoop. In het verleden heb ik vaak vouwwagens ingeruild van mensen die in een opwelling een vouwwagen hadden gekocht. Achteraf bleek de vouwwagen niet aan de verwachtingen te voldoen. Destijds aangesmeerd door een verkoper die niet aanvoelt wat deze klant specifiek wenst.

Leestip:  Smitveld Vouwwagens is verhuisd!
Nieuwe generatie

Een aantal jaren geleden zocht Ton Stolwijk een opvolger voor zijn succesvolle bedrijfsformule. Zijn missie was, om niet zomaar zijn bedrijf uit handen te geven. Hij zocht iemand die met dezelfde passie zijn bedrijf kon leiden: een vouwwagenspecialist met hart voor het product. Deze opvolging heeft hij gevonden met WGC Holding.

Thuis op iedere plek

Met een vouwwagen van de Vouwwagenspecialist bent u thuis op iedere plek. “De Vouwwagenspecialist garandeert onvergetelijk vakantieplezier! Vakantie is vakantie. Lekker genieten van de rust, de vrijheid en van elkaar. En dan zijn gemak, kwaliteit en comfort vanzelfsprekend een voorwaarde. Wij weten dit! Niet alleen vanwege onze jarenlange ervaring. Maar juist omdat wij zelf gek op kamperen zijn.

Kwaliteit

kwaliteit is bij ons geen optie. Het is een eerste voorwaarde. De grootste keuze: de grootste in de Benelux met een showroom van ruim 5000m2. Standaard minimaal 50 vouwwagens en een groot aantal hefdakcaravans.

Leestip:  Rijden met de caravan in de bergen

Bekijk de website eens van de Vouwwagenspecialist

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in