Volkswagen T3 busje met een naam

Dit blogartikel gaat over een oldtimer camper, een Volkswagen T3 busje die ze met liefde hebben opgeknapt de afgelopen jaren. Maar niet alleen voor zichzelf! Ze hopen dat het jou ook leuk lijkt ermee op pad te gaan; op avontuur in retro stijl!

Deze camper is namelijk te huur! Vanaf nu zal je de naam Bertus vaak tegenkomen, dit is namelijk de naam die dit blik uit 1984 met trots draagt.
Je kunt op hun website meer lezen over deze oldtimer en hoe je deze kunt huren!

Even voorstellen

Dit is de familie Klaassen en genieten erg van hun Bertus! Zoals het inmiddels wel duidelijk is willen ze graag dat anderen ook meegenieten van deze leuke complete camper, en met de inkomsten hiervan kunnen ze de bus veilig houden en goed onderhoud plegen! Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan gerust contact met hun op.

Leestip:  Beroca voor jouw ideale camper of caravan
Wie is Bertus?

Hebben jullie echt je camper een naam gegeven? “Ja, dat hebben we! Ik en mijn ouders hadden zo’n vier jaar geleden onze zinnen gezet op dit lieve Volkswagen T3 camperbusje uit 1984. Het T3 virus zat al een flinke tijd in de familie, mijn broer rijdt al meer dan 17 jaar in zijn T3 oldtimer. Hij is er zelfs lang mee op reis geweest, dus het was toen echt zijn woning. Hij kwam onderweg een hoop leuke mensen tegen, en ook een kitten, waarover hij zich ontfermde. Zo reisden ze voortaan samen in de bus, kat lekker op schoot! En eindelijk was het voor ons ook zover, er zou nog een VW T3 bijkomen in de familie!”

Website Bertus: bertushuren.nl

Nog geen waarderingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in